РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Архів новин

953 дитини знайшли нових батьків завдяки Всеукраїнському порталу з питань усиновлення www.sirotstvy.net. від часу його створення.
В грудні 2010 року портал відсвяткував перший рік від часу появи.
Всеукраїнський національний портал з усиновлення www.sirotstvy.net є спільним проектом Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України", Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту і Всеукраїнської громадської організації «Магнолія».

Проект задумано для формування у кандидатів в усиновлювачі об’єктивних уявлень про дітей, які на них очікують, скоротити період, протягом якого дитина не має сім’ї, та термін пошуку родиною дитини для усиновлення.

Портал надає людям, які бажають усиновити дитину, доступну, коротку інформацію про дітей, які перебувають на офіційному обліку на усиновлення, - вік, ім'я дитини, регіон, де вона проживає, низку світлин та від ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1837 | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (0)

Дорогі друзі! Так уже повелося, що кожен наступний рік знаменує початок нового етапу в житті, початок втілення нових планів та проектів.
Успішність країни визначається успішністю кожного її громадянина, турботою держави про дітей та літніх людей, міцністю родини, духовним та фізичним здоров'ям нації.
Здорова щаслива сім'я, оселя якої сповнена дитячим сміхом, любов'ю та достатком, веселі дівчата і юнаки на спортивних майданчиках і стадіонах, сльози радості на обличчях чемпіонів на найвищих п’єдесталах світу і Європи. Такою бачиться Україна - земля з потужним потенціалом, з людьми незламними і міцними, роботящими і мудрими, добрими і талановитими. У нас - велике майбутнє.
Хай 2011-й рік принесе хороші набутки і в житті, і в спорті!
Хай кожен крок твориться впевнено і натхненно!
Хай кожен день буде прожито з любов'ю і вірою!
Бажаю здоров'я і злагоди людям, процвітання - нашій прекрасній країні.
Даруймо щодня тепло сердець нашим ближнім і то ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 1075 | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

Вдосконалено інформаційну базу щодо захисту та збереження житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
В Міністерстві юстиції України пройшов державну реєстрацію наказ Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 24 листопада 2010 року за № 4208 «Про внесення змін до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 08.12.2008 р. № 4815», який погоджено з Державним комітетом статистики України (реєстрація в Мін’юсті 14 грудня 2010 р. за № 1252/18547).
Матеріал взято із сайту Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

Категория: Інші новини | Просмотров: 1026 | Дата: 27.12.2010 | Коментарі (0)

Читайте замітки у документах Центру або за посиланням

Категория: Новини Центру | Просмотров: 782 | Дата: 26.11.2010 | Коментарі (0)

26 листопада за протекцією Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, Фундації "Гармонізоване суспільство" відбувся круглий стіл на тему "Консолідація зусиль громадянського суспільства у подоланні насильства". На засіданні були представлені доповіді представників громадських організацій, соціальних служб. Доповідачі загострювали увагу громадськості до актуальних на даний час проблем суспільства. Це і соціально-економічні передумови розповсюдження насильства в Україні, і проблеми, які виникають при реалізації корекційних програм, і необхідність ефективної міжвідомчої взаємодії з питань попередження насильства. Рівень зафіксованих випадків сімейного насильства на превеликий жаль зростає, та це означає ще й те, що випадки "замовчування проблеми на сімейному рівні" зменшуються процентно. Все більше людей звертаються за допомогою та роблять перші кроки в звільненні від тиранії.
Категория: Інші новини | Просмотров: 1193 | Дата: 26.11.2010 | Коментарі (0)

Читати рубрику ви можете у пункті меню Документи Центру, розділ Цікаве... або за посиланням

Категория: Новини Центру | Просмотров: 874 | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

23 листопада 2010 року в Києві був проведений круглий стіл "Стан реалізації законодавства у сфері боротьби з торгівлею дітьми, дитячою проституцією і порнографією та перспективи його вдосконалення.", на якому були присутні представники Міністерства у справах сім'ї, молоді та спорту, Міністерства внутрішніх справ України, міністерства юстиції України, представники міжнародних організацій та вищих навчальних закладів, народні депутати, експерти у сфері захисту дітей.
На зібранні прозвучали важливі пропозиції щодо законодавчих ініціатив, зміну існуючих та прийняття нових правових норм, законів та кодексів розроблених на виконання вимог Факультативного протоколу щодо торгівлі дітьми, дитячої проституції і дитячої порнографії до Конвенції ООН про права дитини, ратифікованого Верховною Радою України 3 квітня 2003 року, та Конвенції Ради Європи про захист дітей від сексуальної експлуатації та сексуального розбещення, що підписана Україною 14 листопада 2007 року.
Під час спільної ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 933 | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

В цьому році загальні кошти місцевих та державного Бюджету, спрямовані на боротьбу з насильством в сім'ї, склали більше 700 тисяч гривень, але вже в наступному, 2011 році, у Бюджеті буде закладено в три рази більше коштів спрямованих на боротьбу з насильством - близько 2 мільйонів гривень. Про це повідомив Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін 24 листопада на прес-конференції "Міжнародний день викорінення насильства щодо жінок" з нагоди початку кампанії "16 днів проти насильства".
Міністр зазначив, що проблема насильства над жінками в Україні, в порівняні з іншими країнами, стоїть досить гостро. "В Україні кожен рік від домашнього насильства гине близько тисячі жінок…", - наголосив Міністр, - у Франції, наприклад, у 2009 загинула 141 жінка".
Міністр навів статистику за 9 місяців поточного року, зокрема, зазначив він, було зареєстровано 82924 звернень з приводу насильства: левова частка від жінок – 74563, від дітей – 714, а за статистикою МВС – ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 845 | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

25 листопада в Україні розпочинається масштабна кампанія "Шістнадцять днів проти насильства".
Цьому була пересвячена прес-конференція "Міжнародний день боротьби за ліквідацію насильства щодо жінок", в якій брали участь Міністр України у справах сім'ї, молоді та спорту Равіль Сафіуллін, голова відділу політики, преси та інформації Представництва ЄС і Україні Золотан Салай, регіональний Координатор ООН Олів'є Адам., а також Мар'яна Євсюкова, Директор Юридичного департаменту Центру "Ла Страда-Україна".
Гаслом кампанії стала фраза "Не мовчіть!". Міністр зауважив, що необхідно зосередитися насамперед на профілактичній роботі, а не боротись з наслідками.
Категория: Інші новини | Просмотров: 947 | Дата: 25.11.2010 | Коментарі (0)

23 листопада 2010 року відбувся круглий стіл на тему "Бесіда-шлях до взаєморозуміння", ініційований ТМ Бесіда, в якому взяли участь психологи Центру Мельник Людмила та Шинкаренко Світлана. Даний круглий стіл має на меті привернути увагу громадськості до проблем дефіциту спілкування, відсутності взаєморозуміння в сім'ях та шляхи їх вирішення. В обговоренні даних проблем брали участь Чабан О.С, психотерапевт, Хаустова О.О., соціолог, психотерапевт, Гуменюк М.М., клінічний психолог, представники соціальних служб для сімей, молоді, народні артисти і за сумісництвом)))) подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк.
Формат Круглого стола складався із двох частин: дискусії на тему досягнення взаєморозуміння в родинних стосунках та майстер-класу за участю Ольги Сумської й Віталія Борисюка під пильним оком стороннього наглядача клінічного психолога Марини Гуменюк.
На початку зустрічі Хаустова О. О. представила презентацію на тему досягнення сприятливого для кожного з членів сім'ї пси ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 1523 | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 9 10 11 12 13 ... 15 16 »