РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Інші новини

Шановні мешканці Деснянського району міста Києва!

Лівобережний міжрайонний відділ Головного управління Служби безпеки України у м. Києві та Київській області звертається до мешканців та гостей Деснянського району із проханням зберігати пильність та дотримуватися заходів безпеки.
 

Службою безпеки України разом з іншими правоохоронними органами посилено заходи з охорони потенційно вразливих об’єктів та місць масового скупчення людей. Реалізується масштабний комплекс дій, спрямованих на своєчасне виявлення, попередження та припине ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 855 | Дата: 23.02.2015 | Коментарі (0)

Українська Православна Церква відкрила всеукраїнську телефонну лінію духовної підтримки громадян «Надія» - про це було оголошено у понеділок, 16 червня, на прес-конференції в Києво-Печерській Лаврі.

Кол-центр працює щоденно з 12:00 до 22:00. Дзвінки за номером підтримки (0800 50 26 86) безкоштовні для мешканців України.

Духовна допомога для виходу зі стресу

За словами координатора проекту протоієрея Владислава Діханова, телефонну лінію започаткували на прохання українців.

... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 940 | Дата: 29.12.2014 | Коментарі (0)

15-16 травня 2013 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Соціальні аспекти капеланства: світ і Україна». В конференції взяли участь представники держави і церкви, вчені, громадські діячі та міжнародні гості. Досвідом допомоги родинам військовослужбовців поділилася директор Центру в справах сім’ї та жінок Наталія Грищенко. Головною темою конференції стало обговорення сучасних ролі та місця душпастирської роботи серед військових. Але з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї 15 травня, учасники обговорили також загальну ситуацію в сімейній сфері в Україні та можливі шляхи вирішення існуючих проблем.




Зі вступним словом звернулася ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Інші новини | Просмотров: 1244 | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо врегулювання питання оплати одноразової відпустки у зв'язку з усиновленням дитини)".

Відповідно до внесених змін, частини друга і третя статті 182 Кодексу законів про працю України викладена в редакції, згідно з якою "жінкам, які усиновили дитину з числа дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, старше трьох років, надається одноразова оплачувана відпустка у зв'язку з усиновленням дитини тривалістю 56 календарних днів (70 календарних днів - при усиновленні двох і більше дітей) без урахування святкових і неробочих днів після набрання законної сили рішенням про усиновлення дитини". Згідно із законом, ця відпустка може бути використана також батьком дитини.

Жінкам, які усиновили дитину (або одночасно двох і більше дітей), надаються відпустки для догляду за нею на умовах і в порядку, встановлених ста ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1077 | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав зміни до Закону про «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», яким збільшено соціальну допомогу малозабезпеченим родинам на дітей.

Про це повідомляє офіційне Інтернет-представництво Глави держави.

Відповідно до внесених змін до статті 15 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», розмір державної соціальної допомоги (в тому числі й максимальний), визначений відповідно до статті 5 цього Закону, збільшується на кожну дитину віком від 3 до 13 років у 2011 році на 60 гривень, у 2012 році – на 120 гривень, у 2013 році – на 180 гривень, у 2014 році – на 250 гривень.

На кожну дитину віком від 13 до 18 років допомога збільшується у 2011 році на 100 гривень, у 2012 році – на 230 гривень, у 2013 році – на 360 гривень, у 2014 році – на 500 гривень.

Закон набуває чинності з 1 січня 2011 року.
  ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1176 | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо визначення органів опіки та піклування і уточнення категорії осіб, над якими встановлюється опіка та піклування".
Цей Закон було ухвалено Верховною Радою України 21 грудня 2010 року.
Законом визначено систему органів державного управління, на які покладено здійснення опіки та піклування, та уточнено категорії осіб, над якими встановлюється опіка та піклування, з метою приведення норм Цивільного кодексу України у відповідність з нормами законодавчих актів, які регулюють питання охорони дитинства.
Відповідно до документу, органами опіки та піклування є районні, районні в містах Києві та Севастополі державні адміністрації, виконавчі органи міських, районних у містах, сільських, селищних рад.
Права та обов'язки органів, на які покладено здійснення опіки та піклування, щодо забезпечення прав та інтересів фізичних осіб, які потребують опіки та піклув ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1098 | Дата: 06.01.2011 | Коментарі (0)

953 дитини знайшли нових батьків завдяки Всеукраїнському порталу з питань усиновлення www.sirotstvy.net. від часу його створення.
В грудні 2010 року портал відсвяткував перший рік від часу появи.
Всеукраїнський національний портал з усиновлення www.sirotstvy.net є спільним проектом Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України", Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту і Всеукраїнської громадської організації «Магнолія».

Проект задумано для формування у кандидатів в усиновлювачі об’єктивних уявлень про дітей, які на них очікують, скоротити період, протягом якого дитина не має сім’ї, та термін пошуку родиною дитини для усиновлення.

Портал надає людям, які бажають усиновити дитину, доступну, коротку інформацію про дітей, які перебувають на офіційному обліку на усиновлення, - вік, ім'я дитини, регіон, де вона проживає, низку світлин та від ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1821 | Дата: 05.01.2011 | Коментарі (0)

Дорогі друзі! Так уже повелося, що кожен наступний рік знаменує початок нового етапу в житті, початок втілення нових планів та проектів.
Успішність країни визначається успішністю кожного її громадянина, турботою держави про дітей та літніх людей, міцністю родини, духовним та фізичним здоров'ям нації.
Здорова щаслива сім'я, оселя якої сповнена дитячим сміхом, любов'ю та достатком, веселі дівчата і юнаки на спортивних майданчиках і стадіонах, сльози радості на обличчях чемпіонів на найвищих п’єдесталах світу і Європи. Такою бачиться Україна - земля з потужним потенціалом, з людьми незламними і міцними, роботящими і мудрими, добрими і талановитими. У нас - велике майбутнє.
Хай 2011-й рік принесе хороші набутки і в житті, і в спорті!
Хай кожен крок твориться впевнено і натхненно!
Хай кожен день буде прожито з любов'ю і вірою!
Бажаю здоров'я і злагоди людям, процвітання - нашій прекрасній країні.
Даруймо щодня тепло сердець нашим ближнім і то ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 1066 | Дата: 31.12.2010 | Коментарі (0)

Вдосконалено інформаційну базу щодо захисту та збереження житлових прав дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування.
В Міністерстві юстиції України пройшов державну реєстрацію наказ Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 24 листопада 2010 року за № 4208 «Про внесення змін до наказу Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту від 08.12.2008 р. № 4815», який погоджено з Державним комітетом статистики України (реєстрація в Мін’юсті 14 грудня 2010 р. за № 1252/18547).
Матеріал взято із сайту Міністерства України у справах сім’ї, молоді та спорту

Категория: Інші новини | Просмотров: 1013 | Дата: 27.12.2010 | Коментарі (0)

26 листопада за протекцією Фонду сприяння демократії Посольства США в Україні, Фундації "Гармонізоване суспільство" відбувся круглий стіл на тему "Консолідація зусиль громадянського суспільства у подоланні насильства". На засіданні були представлені доповіді представників громадських організацій, соціальних служб. Доповідачі загострювали увагу громадськості до актуальних на даний час проблем суспільства. Це і соціально-економічні передумови розповсюдження насильства в Україні, і проблеми, які виникають при реалізації корекційних програм, і необхідність ефективної міжвідомчої взаємодії з питань попередження насильства. Рівень зафіксованих випадків сімейного насильства на превеликий жаль зростає, та це означає ще й те, що випадки "замовчування проблеми на сімейному рівні" зменшуються процентно. Все більше людей звертаються за допомогою та роблять перші кроки в звільненні від тиранії.
Категория: Інші новини | Просмотров: 1180 | Дата: 26.11.2010 | Коментарі (0)

1 2 3 4 »