РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Архів новин
Прес-день Центру у справах сім’ї та жінок


25 листопада 2011 року у Центрі у справах сім’ї та жінок пройшов день відкритих дверей для представників ЗМІ. Захід відбувся в рамках проведення Міжнародної акції в Україні «16 днів проти ґендерного насильства», що тривала з 25 листопада до 10 грудня 2011 року.

15 листопада 2011 року виповнилося 10 років з дня прийняття Закону України «Про попередження насильства в сім’ї». Україна була однією з перших держав на пострадянському просторі, яка розробила і прийняла подібний закон. Центр у справах сім'ї та жінок Деснянського району як державна інституція бере безпосередню участь у формуванні суспільної думки та підвищенні рівня усвідомлення суспільством проблеми домашнього насильства через реалізацію програм попередження та викорінення насильства та програм психокорекції жертв та агресорів. Представники ЗМІ (біля 30 телеканалів та друковани ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 823 | Дата: 11.01.2012 | Коментарі (0)

Приймаємо вітання!

Центр у справах сім’ї та жінок на чолі з директоркою Грищенко Наталією Степанівною було відзначено Подякою громадської організації Соціальний центр «Перспектива». Голова організації Геннадій Виходцев висловив Наталії Грищенко слова вдячності за її стійку громадянську позицію й активну участь Центру у соціальних проектах «Перспективи» та висловив сподівання на продовження партнерських стосунків й спільну реалізацію суспільно значимих проектів.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 767 | Дата: 10.01.2012 | Коментарі (0)

9 грудня 2011 року починаются безкоштовні курси для користувачів ПК, які хочуть поглибити свої знання комп'ютера
Заняття починаються о 10:00 у конференц-залі нашого центру.

Курси розраховані на початківців, які мають бажання опанувати персональний комп'ютер на рівні користувача

Завдання наших курсів:

• Ознайомити і навчити слухачів користуватися операційною системою Microsoft Windows 7.
• Навчити слухачів виконувати операції з файлами та папками, інсталювати програмні додатки.
• Навчити слухачів виходити у мережу Інтернет, та користуватися веб-браузером.
• Навчити слухачів працювати основними програмами пакету Microsoft Office 2007: Word, Excel, PowerPoint.

Щоб докладніше ознайомитися з програмою курсів та записатися, натисніть тут:  ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 823 | Дата: 06.12.2011 | Коментарі (0)



14 жовтня 2011 року у Деснянськом районі відбулося урочисте свято
«Щаслива деснянська родина»



Цього року Центр у справах сім’ї та жінок Деснянського району м. Києва виступив з ініціативою організації та проведення масового культурного заходу для мешканців Деснянського району м. Києва з метою об’єднання зусиль громадських та державних інституцій у духовному та культурному зростанні української родини з урахуванням національних традицій.

Для того, щоб свято пройшло на достойному рівні, працівники Центру наполегливо та відповідально поставилися до його організації. Шляхом обговорення з трудовими колективами установ та організацій Деснянського району були визначені ті особи, які будуть приймати участь у фінальному дійстві свята. Всього у заході прийняли участь більше 54 пар (120 осіб).

Учасниками свята були кандидатури від різних установ Деснянського району, серед яких:
1. Житло ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 1454 | Дата: 16.10.2011 | Коментарі (1)


Акція «Година пам’яті».

Тіні від воскових свічок витанцьовують на різнокольорових іграшках.
Розтоплений віск гарячими сльозами стікає донизу. Тиша і чистий смуток огортають кімнату і наші серця. Бо має бути час для роздумів про життя і про вічність. Про мир і про війну.Про любов і про байдужість.
4 червня - один з таких днів, Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.

Директор Центру у справах сімї та жінок Деснянського району столиці Наталя Грищенко за дорученням голови Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Віктора Миколайовича Жеребнюка запросила усіх небайдужих людей взяти участь у акції під назвою «Година пам’яті». Це своєрідний заклик до всього світового співтовариства про недопущення агресії у будь-яких її проявах і особливо - щодо дітей.

... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 1249 | Дата: 10.06.2011 | Коментарі (0)


Джерела , що наповнюють життя змістом.

Власне, історія ця розпочалася давно… З початку ХХ сторіччя людство все більше уваги почало звертати на проблему захисту прав дитини. Адже завжди вважалося, що інтереси дітей природним чином співпадають з інтересами батьків. Життя вносило свої корективи. Услід за Загальною Декларацією прав людини (1948р.) з'являється новий Міжнародний документ щодо прав дитини, одноголосно ухвалений членами Генеральної Асамблеї ООН. 1 червня 1950 року цивілізований світ почав відзначати Міжнародний день захисту дітей.
... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 985 | Дата: 10.06.2011 | Коментарі (0)

Шановні мешканці Деснянського району!

Батьки та діти!


Запрошуємо Вас на свято «Щаслива дитина в Деснянській родині» 28 травня 2011 року з 10:00 – 12:00 з нагоди тижня захисту прав дитини за адресою: м. Київ, проспект Лісовий, 32 (Храм св. Мучеників Адріана та Наталії). Захід відбудеться під патронатом голови Деснянської районної у м. Києві державної адміністрації Жеребнюка Віктора Миколайовича у партнерстві з Синодальним відділом у справах сім’ї УПЦ.

У програмі заходу:
- Нагородження переможців конкурсів малюнків на тему: «Моє майбутнє, майбутнє моєї держави», (усі бажаючі долучитися до конкурсу можуть заносити малюнки з П.І.Б. за адресою: м. Київ, вул. Курчатова, 14 А «Центр у справах сім’ї та жінок».
- Конкурс малюнків на асфальті
- Дитячі розважальні ігри, конкурси, концертна програма, солодкі подарунки та багато іншого.
... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 894 | Дата: 27.05.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України" (щодо врегулювання питання оплати одноразової відпустки у зв'язку з усиновленням дитини)".

Відповідно до внесених змін, частини друга і третя статті 182 Кодексу законів про працю України викладена в редакції, згідно з якою "жінкам, які усиновили дитину з числа дітей-сиріт або дітей, позбавлених батьківського піклування, старше трьох років, надається одноразова оплачувана відпустка у зв'язку з усиновленням дитини тривалістю 56 календарних днів (70 календарних днів - при усиновленні двох і більше дітей) без урахування святкових і неробочих днів після набрання законної сили рішенням про усиновлення дитини". Згідно із законом, ця відпустка може бути використана також батьком дитини.

Жінкам, які усиновили дитину (або одночасно двох і більше дітей), надаються відпустки для догляду за нею на умовах і в порядку, встановлених ста ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1089 | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав зміни до Закону про «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», яким збільшено соціальну допомогу малозабезпеченим родинам на дітей.

Про це повідомляє офіційне Інтернет-представництво Глави держави.

Відповідно до внесених змін до статті 15 Закону України «Про державну соціальну допомогу малозабезпеченим сім'ям», розмір державної соціальної допомоги (в тому числі й максимальний), визначений відповідно до статті 5 цього Закону, збільшується на кожну дитину віком від 3 до 13 років у 2011 році на 60 гривень, у 2012 році – на 120 гривень, у 2013 році – на 180 гривень, у 2014 році – на 250 гривень.

На кожну дитину віком від 13 до 18 років допомога збільшується у 2011 році на 100 гривень, у 2012 році – на 230 гривень, у 2013 році – на 360 гривень, у 2014 році – на 500 гривень.

Закон набуває чинності з 1 січня 2011 року.
  ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1188 | Дата: 10.01.2011 | Коментарі (0)

Президент України Віктор Янукович підписав Закон "Про внесення змін до Цивільного кодексу України щодо визначення органів опіки та піклування і уточнення категорії осіб, над якими встановлюється опіка та піклування".
Цей Закон було ухвалено Верховною Радою України 21 грудня 2010 року.
Законом визначено систему органів державного управління, на які покладено здійснення опіки та піклування, та уточнено категорії осіб, над якими встановлюється опіка та піклування, з метою приведення норм Цивільного кодексу України у відповідність з нормами законодавчих актів, які регулюють питання охорони дитинства.
Відповідно до документу, органами опіки та піклування є районні, районні в містах Києві та Севастополі державні адміністрації, виконавчі органи міських, районних у містах, сільських, селищних рад.
Права та обов'язки органів, на які покладено здійснення опіки та піклування, щодо забезпечення прав та інтересів фізичних осіб, які потребують опіки та піклув ... Читати далі »

Категория: Інші новини | Просмотров: 1124 | Дата: 06.01.2011 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 8 9 10 11 12 ... 15 16 »