РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Архів новин
29 травня в рамках Програми розвитку ООН в Україні та за підтримки Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в столиці відбувся тренінг для фахівців на тему перспектив психологічної корекції домашніх агресорів у нашій державі. Досвідом корекційної роботи в Деснянському Центрі у справах сім’ї та жінок з колегами поділилася директор Наталія Грищенко.



Семінар-тренінг зібрав соціальних працівників, благодійників та психологів із різних областей України. Головною метою заходу став обмін досвідом впровадження та результатів програм психологічної роботи з кривдниками в сім’ях. Виявилось, що досвідом такої роботи можуть ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 686 | Дата: 02.06.2013

17 травня 2013 року розпочалася щорічна програма "Самореалізація: шляхи до успіху". Програма "Самореалізація" - комплекс безкоштовних курсів та тренінгів, направлених на всебічний розвиток особистості.

Самореалізація 2013 включає наступні тренінги:
1. Безкоштовні комп'ютерні курси - Основи комп'ютерної грамотності. Мета курсу - здобуття навичок на роботі з комп'ютером та оволодіння офісними програмами - Word, Excel, PowerPoint.
2. Психологічний кіно-клуб. Навчіться дивитися кіно по-новому. Перевідкрийте для себе світ кінофільмів.
3. Психологічні тренінги на розвиток особистості.
4. Тренінг "Як правильно спілкуватися с дітьми"
5. Юридичні тренінги.

Заняття проводяться кожної п'ятниці з 10:00 до 15:00.
Початок: 17 травня 2013
Кінець: 5 липня 2013

Увага: до програми можна приєднатись і після початку. Реєструйтеся за телефонами, вказаними на сайті!

Категория: Новини Центру | Просмотров: 734 | Дата: 23.05.2013 | Коментарі (0)

15-16 травня 2013 року відбулася міжнародна науково-практична конференція «Соціальні аспекти капеланства: світ і Україна». В конференції взяли участь представники держави і церкви, вчені, громадські діячі та міжнародні гості. Досвідом допомоги родинам військовослужбовців поділилася директор Центру в справах сім’ї та жінок Наталія Грищенко. Головною темою конференції стало обговорення сучасних ролі та місця душпастирської роботи серед військових. Але з нагоди відзначення Міжнародного дня сім’ї 15 травня, учасники обговорили також загальну ситуацію в сімейній сфері в Україні та можливі шляхи вирішення існуючих проблем.




Зі вступним словом звернулася ... Читати далі »
Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Інші новини | Просмотров: 1260 | Дата: 21.05.2013 | Коментарі (0)

24 квітня в Києві відбулася міжнародна конференція «Надання допомоги постраждалим від насильства: надбання, проблеми, перспективи». В заході взяла участь директор Центру в справах Сім’ї та Жінок Деснянського району Наталія Грищенко.





Конференція, організована міжнародним жіночим правозахисним центром «Ла Страда-Україна», зібрала благодійників, представників державної влади та фахівців із соціальної допомоги з усієї України. Кожен мав змогу поділитися власним досвідом з колегами, а також обговорити найгостріші проблеми в питаннях допомоги жертвам та профілактики домашнього насильства.

Важливим прикладом невирішених проблем ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 709 | Дата: 29.04.2013 | Коментарі (0)

Самореалізація: шляхи до успіху Оголошено новий набір

Черговий етап програми «Самореалізація: шляхи до успіху» спрямований на пошук внутрішніх ресурсів жінки, розкриттю її прихованих талантів, особистісний ріст та вивільнення творчого потенціалу.

Запис в групу триває. Початок програми – березень 2013 року.

Записатися та отримати більше інформації Ви можете за телефоном: (044) 518-73-72, (044) 518-96-00

Категория: Новини Центру | Просмотров: 676 | Дата: 20.01.2013 | Коментарі (0)

25 листопада стартувала Міжнародна кампанія «16 Днів проти насильства», яка триватиме до 10 грудня 2012 року. В рамках кампанії Центр у справах сім’ї та жінок у партнерстві з Відділом у справах сім’ї, молоді та спорту Деснянської РДА провели круглий стіл «Консолідація зусиль державних та громадських інституцій району у протидії насильству в сім’ї: досвід, системний підхід, захист».

 



Круглий стіл було відкрито привітальним словом заступника голови Деснянської районної в місті Києві  державної адміністрації – Вадимом Онуфрійчуком.
 


Наталія Гр ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 1051 | Дата: 03.12.2012 | Коментарі (0)

Шановні відвідувачі сайту!


Центр у справах сім’ї та жінок Деснянського району м. Києва оголошує набір учасників на курси «Комп’ютерної грамотності». Учасники можуть навчитися працювати на персональному комп’ютері: вивчити програми, що необхідні для роботи в офісі, засвоїти навички роботи
в мережі Інтернет, дізнатися необхідну інформацію про захист комп’ютера від вірусів. Курс складається з 10 занять. У зв’язку з відсутністю матеріальної бази, до проходження програми всіх, бажано зі своїм ноутбуком.

Програма проводиться безкоштовно.

Початок: листопад.
Кількість учасників: 20.
Розклад занять: один раз на тиждень по дві години
Тривалість занять: листопад-грудень.
Бажаючі взяти участь у програмі можуть зареєструватися за тел. 518-96-00, 518-73-72.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 797 | Дата: 29.10.2012 | Коментарі (0)

Весняна толока


2 квітня 2012 року Центр у справах сім’ї та жінок Деснянського району долучився до весняної толоки – ініціативи, що була запропонована міською держадміністрацією з метою озеленення та благоустрою столиці.

Співробітники Центру завзято прибирали прилеглі території та своїм прикладом долучали до корисної праці усіх охочих. Прикметно, що цьогорічна толока випала на чистий четвер.

Толока – давній український звичай. В минулі часи її організовували на селі для виконання термінових робіт, що вимагали залучення значної кількості осіб для досягнення загального результату. Проте і в наші дні толока залишається не лише певною трудотерапією, а й прикладом суспільно-корисної діяльності, способом спілкування та допомоги один одному.

Категория: Новини Центру | Просмотров: 1325 | Дата: 23.04.2012 | Коментарі (0)

Do you speak English? Курси англійської мови


В сучасному світі знання англійської мови допомагають жінці бути більш успішною, конкурентно здатною на ринку праці та підготовленою до вимог сьогодення. Щоб допомогти жінці відповідати високим стандартам та вимогам нашого часу, на базі Центру у справах сім’ї та жінок було організовано курси англійської мови з залученням іноземних фахівців, які запропонували спеціальну комунікативну програму з вивчення англійської мови. Для всіх учасниць навчання є безкоштовним. Викладач – носій мови – Ніколь Еліот (Nicole Elliott), місіонерка з США, котра й розробила унікальний комунікативний курс англійської мови, який активно впроваджують у Центрі. Ніколь багато років займається в Україні соціальною роботою та добре розуміє специфіку жінок, які знаходяться у кризовому стані та складній життєвій ситуації.

Заняття прох ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 849 | Дата: 16.04.2012 | Коментарі (0)

Оголошується безкоштовний набір групи особистісного росту


Запис відбуватиметься 23 січня 2012 року о 10-00 у конференц-залі Центру

Заняття будуть проходити у вигляді міні-лекцій з тренінговими вправами на різні тематики. Тематики занять задаються учасниками групи і можуть стосуватися таких аспектів життя особистості, як налагодження стосунків зі членами родини, підвищення рівня самооцінки, розкриття творчого потенціалу, робота з різними психологічними травмами тощо.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 780 | Дата: 19.01.2012 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 15 16 »