РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Новини Центру

24.07.2015 року в Центрі у справах сім та жінок Деснянського району міста Києва відбулося відкриття пандусу, що стало можливим завдяки співпраці з ГО «Спілка громадських організацій інвалідів міста Києва» в особі Олександра Ворони.

 «Ми стали іще на крок ближче до людей. Маємо багато програм, низку цікавих заходів і просто висококваліфікованих спеціалістів, які готові надати допомогу. Хочемо, щоб доступ до наших послуг мали всі, хто того потребує та бажає. Безбар`єрність має починатися з кожного з нас! І ми щиро вдячні громаді, яка нас підтримує» - зазначила директор Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва, Тетяна Бачек.

«Проблема доступу дійсно починається з кожного нас зокрема і всіх нас разом. Якби до нас звернулися за допомогою – ми не змогли б допомогти, бо елементарно не знаємо про абсолютно всі потреби окремих установ нашого міста. Разом ми зможемо зробити більше, а т ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 570 | Дата: 24.07.2015 | Коментарі (0)

Найкраще, що може зробити людина у вихідний день - піти до храму, турбуючись про серце і душу. Саме так зробили й ми. 04 липня 2015 року мешканці нашого Притулку, разом із співробітниками Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відвідали три святині міста Києва. І все це завдяки підтримці нашого постійного мудрого товариша, настоятеля храму Адріана, Наталії і Татіани, отця Романа.

В червні, як ми знаємо, відзначався Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії, а в липні нас чекає День родини. Дуже хочемо, щоб діти завжди були цінністю в своїх сім`ях, а родини завжди мали твердий дух та потенціал для саморозвитку. Щоб кожна людина мала щастя жити повним життям у своїй родині, насолоджуватися миром та спільно переживати болючі моменти. Саме в такому ключі ми відвідали Києво-Печерську Лавру, де вперше піднялися на дзвіницю; Свято-Покровський Голосіївський монастир, де мали змогу звернути свої молитви до Матушки Аліпії; Свято-Тр ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 523 | Дата: 07.07.2015 | Коментарі (0)

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району та підтримки Деснянської райдержадміністрації 03 липня 2015 року для працівників органів державної влади було проведено майстер-клас із фізіогноміки «Навчитися розуміти кожного». Спікером заходу був Олександр Іванов – експерт-фізіогноміст, засновник та керівник Ukrainian Physiognomics Center.

... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 586 | Дата: 04.07.2015 | Коментарі (0)

19 серпня 1982 на своїй надзвичайній спеціальній сесії з питання про Палестину Генеральна Асамблея, «будучи приголомшеною величезною кількістю безневинних палестинських і ліванських дітей - жертв актів агресії Ізраїлю», постановила відзначати 4 червня кожного року як Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.
Порушуючи тему дітей і їх майбутнього, неможливо сьогодні не згадати про те, що є діти, у яких немає сьогодення - це діти, що перебувають в зоні воєнних конфліктів. Навряд чи ведеться статистика, яка враховує, скільки дітей гине під час локальних конфліктів по всьому світу.
Прикріплення: Картинка 1
Категория: Новини Центру | Просмотров: 642 | Дата: 05.06.2015 | Коментарі (0)

Вже доброю традицією Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва є проведення соціально-важливої навчальної програми «Самореалізація: шляхи до успіху», місією якої є формування життєвих орієнтирів та соціальних установок,   позитивних сімейних стереотипів та міжособистісних стосунків, життєствердження. 27 травня відбулося урочисте завершення весняного курсу самореалізації з виданням Сертифікатів про здобуття неформальної освіти.

Для багатьох учасниць нашої програми повною самореалізацією є не лише міцна сім’я і діти, а й цікава робота, підвищення інтелектуального та професійного рівня,  усвідомлення змін на краще в особистому та суспільному житті, гармонія з собою та зовнішнім світом.

Відвідувачами програми стали всі бажаючі жінки, не зважаючи на їх соціальний статус. Старт програми відбувся 1 квітня 2015 року. Заняття прох ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 530 | Дата: 28.05.2015 | Коментарі (0)

Практичний психолог Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва провів дводенний тренінг для психологів району, метою якого було розширити інструментарій фахівців при роботі з психотравмою. 21-22 травня 2015 року психологи Управління освіти Деснянського району міста Києва (представники 5 шкіл району), Деснянського районного в місті Києві Центру соціальних служб для сім`ї, дітей та молоді, Деснянського районного в місті Києві Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями мали змогу розширити багаж знань та практичних вмінь в такій актуальній на сьогодні темі як психологічна травма. Тренінг під назвою "Епістомологічна метафора" складався з двох блоків: теоретична та практична частина, де практика займала 12 з 15 годин. Важливим перехідним моментом від теорії до практики була демонстрація, яка, власне, показала ефективність такого методу. 

Робота із підсвідомістю з конкретною результативніс ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 749 | Дата: 23.05.2015 | Коментарі (0)

Колектив Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва вітає з Днем вишиванки! 

Ми підтримуємо всеукраїнський флеш-моб та віримо, що Україна починається з кожного з нас!

Прикріплення: Картинка 1
Категория: Новини Центру | Просмотров: 498 | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

19 травня 2015 року за ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбувся Фестиваль «Десняночка». Бажання відродити свято у організаторів Фестивалю було покликано величезним творчим потенціалом мешканок Деснянського району, зокрема жінок з особливими потребами.

... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 504 | Дата: 21.05.2015 | Коментарі (0)

 

ПРЕС-РЕЛІЗ

 

ТРАДИЦІЙНИЙ ФЕСТИВАЛЬ «ДЕСНЯНОЧКА»

ЗБИРАЄ ДРУЗІВ

 

За ініціативи Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва та за підтримки Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації 19 травня 2015 року відбудеться традиційний Фестиваль  для жінок «Десняночка-2015»

 

Мета Фестивалю: сприяння розвитку творчості жінок, самовизначенню і самореалізації, адаптації, психологічній реабілітації та інтеграції в суспільство жінок з особливими потребами, їх залучення до соціальної діяльності, привернення уваги громадськості до вирішення проблем жінок з інвалідністю та створення умов для їх творчого розвитку.

  &nb ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 533 | Дата: 12.05.2015 | Коментарі (0)

 «STOP насильству в сім`ї. Досвід роботи» - круглий стіл під такою назвою було проведено 30 квітня 2015 року в Івано-Франківській обласній державній адміністрації за ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва (надалі - Центр). Метою заходу був обмін досвідом роботи в сфері протидії насильству в сім`ї та пошук дієвих механізмів боротьби з цією проблемою. До участі у круглому столі приєдналися представники всіх районів Івано-Франківської області, які є відповідальними за даний напрям роботи.

Директор Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва, Бачек Т.Л., презентувала діяльність установи загалом та реалізацію корекційної роботи з агресорами на базі Центру зокрема. У присутніх виникли змістовні питання щодо роботи закладу, адже подібних установ в Івано-Франківській області, на жаль, немає. На основі цього і була побудована доповідь заступника дире ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Новини Центру | Просмотров: 604 | Дата: 01.05.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 4 5 6 7 8 ... 12 13 »