РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Травень » 28 » "Самореалізація: шляхи до успіху" - весняний фінал!
14:32
"Самореалізація: шляхи до успіху" - весняний фінал!

Вже доброю традицією Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва є проведення соціально-важливої навчальної програми «Самореалізація: шляхи до успіху», місією якої є формування життєвих орієнтирів та соціальних установок,   позитивних сімейних стереотипів та міжособистісних стосунків, життєствердження. 27 травня відбулося урочисте завершення весняного курсу самореалізації з виданням Сертифікатів про здобуття неформальної освіти.

Для багатьох учасниць нашої програми повною самореалізацією є не лише міцна сім’я і діти, а й цікава робота, підвищення інтелектуального та професійного рівня,  усвідомлення змін на краще в особистому та суспільному житті, гармонія з собою та зовнішнім світом.

Відвідувачами програми стали всі бажаючі жінки, не зважаючи на їх соціальний статус. Старт програми відбувся 1 квітня 2015 року. Заняття проходили щосереди з 10.00 до 16.00 год. по трьом блокам: «Комп’ютерна грамотність», «Гармонія кольору. Основи створення індивідуального іміджу як засіб успішної та ділової жінки», «Проведення циклу психологічних занять по протидії психологічному насильству». До навчального процесу  були залучені  практичні психологи, лікарі-психологи, ІТ-спеціалісти, юристи, соціальні працівники. Всього було проведено 9 зустрічей, прийняло участь 123 особи.

На думку спеціалістів Центру, у сучасному суспільстві ключовим  питанням є зміна стереотипів стосовно ролі жінки та чоловіка у суспільстві та необхідність духовного зростання кожної особистості. Тому акцент програми був зроблений саме на наданні психологічних знань, які органічно асимілювалися та засвоювалися завдяки практичним вправам та терапевтичним технікам. Зокрема, у роботі тренерами були застосовані теоретичні та практичні напрацювання таких психологічних напрямків як транзактний аналіз та арт – терапія.

Зі слів присутніх, особливо актуальними та корисними для них були заняття, присвячені практичним навичкам боротьби зі стресовими ситуаціями, підвищенню емоційної грамотності, формування власного стилю в гармонії зі своєю природою. Приємно відмітити, що при заключному шерінгу, всі учасники висловили вдячність тренерам та організаторам за корисність такої роботи. Було озвучено особисті надії та професійні сподівання, залишено слова вдячності у книзі відгуків.

 Щиро віримо, що зміни на краще відбудуться у кожного, хто цього прагне і прикладає зусиль!

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 527 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]