РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2010 » Листопад » 23
23 листопада 2010 року відбувся круглий стіл на тему "Бесіда-шлях до взаєморозуміння", ініційований ТМ Бесіда, в якому взяли участь психологи Центру Мельник Людмила та Шинкаренко Світлана. Даний круглий стіл має на меті привернути увагу громадськості до проблем дефіциту спілкування, відсутності взаєморозуміння в сім'ях та шляхи їх вирішення. В обговоренні даних проблем брали участь Чабан О.С, психотерапевт, Хаустова О.О., соціолог, психотерапевт, Гуменюк М.М., клінічний психолог, представники соціальних служб для сімей, молоді, народні артисти і за сумісництвом)))) подружжя Ольга Сумська та Віталій Борисюк.
Формат Круглого стола складався із двох частин: дискусії на тему досягнення взаєморозуміння в родинних стосунках та майстер-класу за участю Ольги Сумської й Віталія Борисюка під пильним оком стороннього наглядача клінічного психолога Марини Гуменюк.
На початку зустрічі Хаустова О. О. представила презентацію на тему досягнення сприятливого для кожного з членів сім'ї пси ... Читати далі »
Категория: Інші новини | Просмотров: 1519 | Дата: 23.11.2010 | Коментарі (0)