РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Листопад » 24

 

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва та підтримки навчальних і бібліотечних закладів району, 24 листопада відкрито виставку творчих робіт «Моя країна без насильства» в рамках «Всеукраїнської акції 16 днів проти насильства». Виставка організована завдяки підтримці та на базі дитячої бібліотеки
ім. Ю.Гагаріна, що на Лісовому масиві. До участі долучилися як школярі початкової школи, так і повнолітня молодь.

         В Україні проблема насильства над жінкою та дитиною в сім'ї тривалий час не була предметом спеціальних досліджень соціологів, психологів та соціальних працівників. Нею займалися, в основному, криміналісти при вивченні злочинів, які здійснювалися в сімейно-побутовій сфері. Однак, практика останніх років доводить концептуальне осмислення цього питання необхідне на державному рівні. Свідченням цього є і прийняття законода ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 564 | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)

«Знайди свій безпечний маршрут» - європейська практика у сфері протидії торгівлі людьми та втілення її в Україні!

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва в партнерстві з Інститутом проблем державного управління та місцевого самоврядування Національної академії державного управління при Президентові України; громадською організацією «Інша освіта» та «А21», за підтримки Управління сім`ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації 20.11.2015 року на базі Центру у справах сім`ї та ж ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 541 | Дата: 24.11.2015 | Коментарі (0)