РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2009 » Червень » 03
Як і все прекрасне, це свято народилося з любові. Саме цим почуттям спочатку ми захотіли наповнити увесь простір і, здивувавши дитячі душі, активізувати їхнє світосприйняття, підтримати паростки власного творчого "Я".

Як і кожного року, просто неба, на заквітчаній клумбами, святково прикрашеній кольоровими плакатами, стрічками, прапорцями та повітряними кульками території Центру, прямісінько біля воріт розпочались конкурси та забавки для наших маленьких друзів. На обладнаній сцені, яку назвали станцією “Концертна”, вже почались виступи юних талантів. За нею розташовувались інші станції за інтересами: “Умілі ручки”, “Художня майстерня”, “Ігрова”, “Загадкова” та багато-багато інших. На відвідувачів нашого свята чекало багато сюрпризів та приємностей. З гучномовців лунала весела музика та запрошення приходити і розважатися.

Доброю традицією стало запрошення багатодітних сімей. Діти грали на музичних інструментах, співали, танцювали, читали гуморески і навіть власні віршики, відгад ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 1171 | Дата: 03.06.2009 | Коментарі (0)