РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2009 » Червень » 3 » Свято до Міжнародного дня захисту дітей
11:48
Свято до Міжнародного дня захисту дітей
Як і все прекрасне, це свято народилося з любові. Саме цим почуттям спочатку ми захотіли наповнити увесь простір і, здивувавши дитячі душі, активізувати їхнє світосприйняття, підтримати паростки власного творчого "Я".

Як і кожного року, просто неба, на заквітчаній клумбами, святково прикрашеній кольоровими плакатами, стрічками, прапорцями та повітряними кульками території Центру, прямісінько біля воріт розпочались конкурси та забавки для наших маленьких друзів. На обладнаній сцені, яку назвали станцією “Концертна”, вже почались виступи юних талантів. За нею розташовувались інші станції за інтересами: “Умілі ручки”, “Художня майстерня”, “Ігрова”, “Загадкова” та багато-багато інших. На відвідувачів нашого свята чекало багато сюрпризів та приємностей. З гучномовців лунала весела музика та запрошення приходити і розважатися.

Доброю традицією стало запрошення багатодітних сімей. Діти грали на музичних інструментах, співали, танцювали, читали гуморески і навіть власні віршики, відгадували загадки, кросворди, майстрували з паперу іграшки, демонстрували вміння грати в теніс, городки, кеглі й натхненно ліпили та малювали – за мольбертами й на асфальті, а також багато-багато чого іншого чекало на наших гостей, маленьких та великих.

Нерідко доводилося спостерігати в минулі роки, що мами і тата (особливо діточок з прилеглих будинків), які випадково потрапили на це свято, милуючись роботами інших дітей, навіть не помічали, як світяться бажанням творити очі їхніх донечок та синочків. А коли нам вдавалося побороти оте батьківське скептичне “та у нього не вийде, немає таланту” і дитина бралася творити під керівництвом педагога Центру, вони ніяковіли, відкриваючи щось досі невідоме у своєї дитині.

Дивовижна палітра свята запам’яталась веселими мелодіями, сонцесяйними оченятами дітей на тлі змайстрованих іграшок, квітів, мольбертів, малюнків, що вже стали експонатами нашої новоствореної галереї. За підсумками конкурсів учасники отримали не лише призи, а ще й оплески та визнання. Дитячим радощам не буде меж: і призів, і солодощів справді вистачило на всіх.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 1171 | Додав: fam-center
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]