РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Березень » 22 » Народжена бути щасливою в сучасному світі: місця сили
17:11
Народжена бути щасливою в сучасному світі: місця сили

22 березня 2016 року в рамках програми «Народжена бути щасливою в сучасному світі» на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбулося заняття «Мої місця особистої сили». Чому це важливо? Тому що витрата енергії людиною відбувається майже скрізь протягом дня. Проте поповнення енергії процес більш тривалий та потребує свідомого підходу. З огляду на це, кожен може знайти енергію та можливості, знаючи і використовуючи знання про власні місця сили.

В процесі заняття модератор звернула увагу на необхідність відпрацювання своїх слабких сторін, шляхом формування трансформованих афірмацій по типу: «невпевнена у собі – виважена». Така практична вправа допоможе формувати власну енергію та особистісну силу у досягненні цілей та збалансованого життя. Як показала практика, набагато легше знайти в собі мінуси, аніж зробити їх своїми допоміжними інструментами, проте і це можливо.

Надалі тренер запропонувала згадати, чи мають учасники такі місця, які надають їм внутрішньої енергії та сили. Спектр було розширено в процесі опрацювання таких сфер як родина, друзі, робота, природа, хоббі тощо.

Для проведення терапевтичної роботи у практичному блоці заняття було використану техніку пісочної терапії. Зі слів тренера, саме цей вид терапії дозволяє учасникам повністю переключитися від проблем до власної цікавості та дитячого щастя. Самоспостереження в процесі такої роботи допомагає краще розуміти себе, своє тіло, свої відчуття. В результаті кожен із учасників побудував власне місце сили. З назвою, конкретними героями, певними відчуттями та енергетичним зарядом.

Це 6-те заняття по програмі, яка має конкретну мету – побудову власного щастя та гармонійного життя. Програма триватиме до 19 квітня включно.

Заняття по програмі проходять щовівторка з 15.00 до 18.00 години в конференц-залі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва за адресою: вул. Курчатова 14 А, контактний телефон: 518-73-72

Читайте нас у Фейсбук https://www.facebook.com/desncenter/

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 643 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]