РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2018 » Січень » 3 » Запрошуємо - програма з психосоматики «Розмова з тілом по душам», другий набір до терапевтичних груп
14:03
Запрошуємо - програма з психосоматики «Розмова з тілом по душам», другий набір до терапевтичних груп

 

Черговий старт програми з тілесно-орієнтованої терапії «Розмова з тілом по душам» відбудеться 18 січня. Актуалізація даної теми зумовлена аналізом звернень за проблематикою, адже психологічний дискомфорт є не лише проблемою душевного стану, конфліктів, розладу стосунків, але й прояву фізичних хвороб. За даними Всесвітньої організації охорони здоров`я психосоматичні хвороби складають від 38 до 42% всіх звернень пацієнтів. Саме тому авторська програма «Розмова з тілом по душам» вже вдруге відкриває двері до набору терапевтичних груп (І етап тривав з вересня по грудень 2017 року включно).

В процесі лекції всі бажаючі матимуть змогу ознайомитися із принципами та змістом напрямку психосоматика, непрожиті емоції та типові проблеми із здоров`ям як наслідок. Психосоматика тісно пов`язана з емоційним інтелектом, ідентифікацією емоцій, екологічним вираженням агресії тощо. Найчастіше звернення з питань сімейних проблем виникають у зв`язку із відсутністю у партнерів культури говорити. Психосоматика - це про розмови і комунікацію із власним тілом, яке за допомогою фізіологічних хвороб, порушень у здоров`ї, проявляє симптоми емоційної сфери. Що в прямому сенсі впливає на всі сфери життя людини.
В процесі роботи кожен учасник лекції матиме можливість визначитися із власним запитом до роботи у терапевтичній групі та зареєструватися для подальшої участі.

Запрошуємо, 18 січня, 14.00 година за адресою Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва: вул. Курчатова 14а.

З додаткових питань звертайтесь за телефоном: (044) 518-73-72.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 729 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]