РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Січень » 22 » Стартувала програма "Свобода бути собою"
15:53
Стартувала програма "Свобода бути собою"

22 січня 2016 року на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва стартувала авторська програма особистісного розвитку «Свобода бути собою».

Майже всі люди, що живуть на нашій планеті, прагнуть бути щасливими, хочуть реалізувати себе і досягти повної внутрішньої свободи. Але часто це не відбувається природним шляхом. Для досягнення мети необхідно прикладати всілякі зусилля. І це правильно, але й зусиль теж іноді не вистачає. У кожної людини існують які-небудь бар'єри, які вона не в змозі подолати самостійно. Щоб щось поміняти в своєму підході до життя, необхідно розуміти через що виникли ці бар'єри, і чого не вистачає, щоб їх подолати.

«Свобода це те, чого хочуть усі. Це те, до чого ми прагнемо, коли нас затискають в тісні рамки зобов'язання та обмеження. Але чи завжди ми відчуваємо себе вільними? Хіба завжди ми робимо те, що хочемо?» - говорить автор програми, психолог Центру, Юлія Тимченко.

«Буває й навпаки - людина відчуває себе вільною. Що хоче, може купити, куди завгодно поїхати. Але чи справді це вільна людина? Що таке реальна свобода особистості і як її знайти? Але свобода може і лякати, коли вона стає синонімом порожнечі і невідомості» - зазначає співавтор програми, психолог Центру, Мар`яна Квятковська.

 

Основні завдання програми:

  • краще розуміти себе і свої бажання;
  • дозволити собі проявляти емоції і відчуття;
  • примиритись з самим собою  і приймати себе таким як є;
  • перебороти свою нерішучість і дозволити собі бути сміливим;
  • відрізняти істинну свободу від програмування;
  • усвідомити свою незалежність від батьків

     Ці та інші питання ми будемо розглядати на наших зустрічах, для того, щоб кожен з учасників зміг усвідомити, що в нього є вибір, як жити.  Все в наших силах, якщо ми цього по справжньому хочемо. Усвідомити право сказати  "ні" або "так" це вибір кожного, який він може робити завжди. Програма передбачає 6 занять, які проходитимуть щочетверга з 15.00 до 17.30 години в Центрі у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва за адресою
вул. Курчатова 14 а.

Запрошуємо всіх, хто хоче ближче познайомитися із собою.

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 532 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]