РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Жовтень » 1 » Старт другого етапу Самореалізації
14:43
Старт другого етапу Самореалізації

Проведення другого етапу програми

 „Самореалізація: шляхи до успіху” у 2015 році

 

 «Самореалізація: шляхи до успіху» - програма, яка вже стала традиційною та добре відомою. Адже її місією є формування життєвих орієнтирів та соціальних установок,   позитивних сімейних стереотипів та міжособистісних стосунків, життєствердження. 01 жовтня відбулося урочисте відкриття осіннього курсу програми.

Відвідувачами програми є всі бажаючі, не зважаючи на їх вік, стать, соціальний статус. Цього разу заняття проходять щочетверга до 26 листопада 2015 року відповідно до трьох блоків: «Психологія саморозвитку», «Гармонія кольору» та різноманітні майстер-класи від орігамі до основ самозахисту.

На думку спеціалістів Центру, у сучасному суспільстві ключовим  питанням є зміна стереотипів стосовно ролі жінки та чоловіка у суспільстві та необхідність духовного зростання кожної особистості. Тому акцент програми  зроблений саме на наданні психологічних знань, які органічно асимілюються та засвоюються завдяки практичним вправам та терапевтичним технікам. «Наше завдання – сприяти різносторонньому розвитку кожного з вас. Наше завдання – надати можливість, подарувати ідею, організувати час. Наше завдання – самодостатня особистість, здатна бути щасливою сама з собою» - зазначила Тетяна Бачек, директор Центру.

Щиро віримо, що зміни на краще відбудуться у кожного, хто цього прагне і прикладає зусиль! Запрошуємо до участі всіх, хто готовий до самореалізації! Щочетверга з 10.00 до 16.00, конференц-зал Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва, вул. Курчатова 14 а.

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 506 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]