РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Травень » 20 » Фініш чергового етапу програми "Самореалізація: шляхи до успіху"
13:26
Фініш чергового етапу програми "Самореалізація: шляхи до успіху"

Завершення програми особистісного розвитку

19 травня на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва в рамках чергового етапу програми «Самореалізація: шляхи до успіху» проведено завершальну серію навчання з врученням сертифікатів про неформальну освіту. Програма стартувала 24 березня 2016 року, заняття в її рамках проводилися щочетверга з 10.00 до 16.00 год. на безкоштовній основі.

Програма вже котрий рік реалізовується закладом, тому є дуже гнучкою та адаптивною по відношенню до клієнтів. Таким чином цієї весни робота була побудована за трьома блоками: 1) «Я»-психологія 2) кар`єрне зростання
3) різносторонні майстер-класи (від декоративно-прикладного мистецтва до основ здорового харчування).

Основним досягненням учасників програми є їх чітке розуміння, що головною є робота над собою. Власне із цього починаються життєві успіхи та неуспіхи. Завдяки тривалій серії тренінгів кожен із присутніх мав змогу отримати практичний інструментарій та реалізувати його на практиці.

Заключною зустріччю була духовна бесіда, яку провів
о. Ігор із храму свв.мчч. Адріана та Наталії про справжні сімейні цінності, ролі та взаємовідносини.

Не даремно говорять: найскладніша робота – це робота над самим собою. Тому колектив Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва щиро вдячний всім учасникам програми і кожному окремо за терпимість та впертість по відношенню до самого себе. Знаємо, що всі ви здатні потурбуватися про себе, а наша підтримка буде вам опорою!

Про інші програми Центру та анонсування їх початку читайте на сайті закладу http://fam-center.at.ua/

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 523 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]