РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2010 » Листопад » 10 » 19 листопада: Форум «Саморегулювання в рекламній індустрії України та підходи до вирішення проблеми дискримінації за ознакою статі"
22:28
19 листопада: Форум «Саморегулювання в рекламній індустрії України та підходи до вирішення проблеми дискримінації за ознакою статі"
Регіональне представництво фонду ім. Фрідріха Еберта в Україні та Всеукраїнська громадська організація «Жіночий консорціум України» проводять Форум «Саморегулювання в рекламній індустрії України та підходи до вирішення проблеми дискримінації за ознакою статі»,за участі представників державних органів влади, рекламної індустрії, бізнесу, іноземних експертів рекламної сфери, медіа-експертів, представників громадських організацій, журналістів, науковців, редакторів та ін.

У Форумі візьме участь Олівер Грей, голова Європейського Альянсу зі стандартів в галузі реклами (theEuropeanAdvertisingStandardsAlliance – EASA).

Метою заходу є обговорення та дискусія щодо питання регулювання рекламної діяльності в Україні (можливості впровадження механізмів саморегулювання рекламною індустрією), а також обговорення шляхів вирішення проблеми дискримінації за ознакою статті в рекламі.

Під час Форуму вперше буде презентовано публікацію - «Сексизм в рекламі: його подолання через саморегулювання з боку організацій рекламної індустрії».

Дата проведення Форуму: 19 листопада 2010 року.
Початок о 09.30, початок реєстрації о 09.00
Місце проведення: готель «Експрес», м. Київ, вул. Шевченко 38/40 (біля залізничного Вокзалу та станції метро «Університет»)
http://www.expresskiev.com.ua/contact/

Бажаючих взяти участь у Форумі просимо реєструватися за електронною адресою natalia_t@bigmir.net або за телефоном 044 279-00-26 , моб.8 096-239-26-00

Контактна особа: Наталія Точиленкова

Кінцевий термін реєстрації – 16 листопада 2010р.
Матеріал взято із сайту Жіночий консорціум України

Категорія: Інші новини | Переглядів: 809 | Додав: fam-center
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]