РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Листопад » 26 » Завершення другого етапу програми „Самореалізація: шляхи до успіху” у 2015 році
14:53
Завершення другого етапу програми „Самореалізація: шляхи до успіху” у 2015 році

 

 «Самореалізація: шляхи до успіху» - програма, яка вже стала традиційною та добре відомою. Адже її місією є формування життєвих орієнтирів та соціальних установок, позитивних сімейних стереотипів та міжособистісних стосунків, життєствердження. З 01 жовтня почався другий етап програми, який звершився 26 листопада 2016 року.
Щочетверга всі бажаючі до саморозвитку та самосвідомості мали змогу відвідувати заняття, які були розподілені на три блоки: психологічний; формування стилю та колористики; розвиваючі майстер-класи (здорове харчування, основи самозахисту, йога, прикладне мистецтво тощо).
Відвідувачами програми абсолютно різні люди, не зважаючи на їх вік, стать, соціальний статус. Сьогодні, по завершенню Програми, учасники отримали сертифікати про неформальну освіту.
«Я знаю, що життя не обертається навколо мене, а я обертаюсь у вирі цього життя. Але осягнути це дуже важко, коли чекаєш, що твоє щастя зробить для тебе хтось інший. З вдячністю за можливість безкоштовної участі у такій програмі!» - такий зворотній зв`язок є кращим показником актуальності проведеної роботи.
«Сподіваємося, що самореалізація кожного з вас не закінчується сьогодні. Навпаки, сьогодні завершується підготовчий етап, який дозволить вам бути самодостатніми, цікавими, неординарними особистостями. Людьми, які хочуть і осягають нове, які не стоять на місці» - зазначила директор Центру, Тетяна Бачек.
Тренерський склад Програми задоволений роботою, адже група в цьому сезоні була активною, динамічною, здатною до сприйняття та аналізування інформації. Це і є натхненням для подальшої роботи.

 

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 507 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]