РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Вересень » 8 » Запрошуємо до "Самореалізації"
12:12
Запрошуємо до "Самореалізації"

Центр у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва продовжує добрі традиції. Щорічна програма «Самореалізація: шляхи до успіху» знову відкриває двері у світ саморозвитку. Якщо ви розумієте, що живете зовсім не так, а ваші можливості є значно більшими – пориньте у світ відкриттів та самопізнання! Якщо ви не знаєте, що робити далі – почніть із роботи над собою! Якщо ви маєте вільний час – приходьте і здивуйте себе!
Кожна людина – індивідуальність зі своїм багатим внутрішнім світом, проте мало хто знає себе та вміє реалізуватися у цьому світі. Саме тому завданням програми, перш за все, є гармонійний особистісний розвиток. З огляду на це, осінній курс самореалізації сформовано із трьох блоків: 
1) «Пізнати себе» - психологія особистості;
2) «Кольористика. Гармонія кольору» - формування власного стилю;
3) Майстер-класи: візаж, перукарське мистецтво, орігамі, петриківський розпис, флористика, фламенко, метафоричні карти, йога і т.п.

Розширений тематичний план на етапі фінального доопрацювання, чекайте оприлюднено на сайті.

Програма розпочинається 01 жовтня 2015 року на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва за адресою: м. Київ, вул. Курчатова 14а.

Попередній запис учасників проводиться за телефоном: 518-73-72. Заняття проходитимуть щочетверга з 10.00 до 16.00 години (обідня перерва з 13.00 до 14.00) з 01 жовтня по 26 листопада включно. Участь у програмі безкоштовна.

Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 501 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]