РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Листопад » 22 » Закінчення програми "Свобода бути собою"
13:20
Закінчення програми "Свобода бути собою"

У Центрі у справах сім’ї та жінок Деснянського району пройшло заключне заняття в рамках програми особистісного розвитку «Свобода бути собою». Тема заняття – «Чого я хочу?».

У підсумковому занятті мова йшла про істинні бажання кожного з нас. Не ті, що нав’язані соціумом, а – справжні, глибинні. У процесі заняття головна увага приділялася практичним вправам та методам роботи з собою, своїми бажаннями та шляхами їх досягнення. Особливий акцент було зроблено на структуруванні та причинно-наслідковому зв’язку дій, вчинків; питанні особистісних кордонів та внутрішнього «можна».

Ми щиро радіємо, що сьогодні ще більше людей стали на крок ближче до гармонії із самим собою. Бо щастя починається з нас і світ, це перш за все, світ душевної рівноваги з усіма відповідними фарбами. Крізь призму попередніх занять про емоції, почуття, бажання та соціальні ролі, за якими ми живемо (або ховаємось), сьогодні кожен учасник пройшов свою атестацію на розуміння поняття свободи в собі. Адже проблеми зовнішні (сім’я, друзі, робота, соціум) – це все наслідок внутрішніх невирішених питань. Інколи людина так і не наважується собі їх задати протягом всього життя.

Детальніше про заняття та заходи Центру на сторінці https://www.facebook.com/desncenter/.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 666 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]