РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Серпень » 1 » Вперше у Деснянському районі «Family Fest – 2015»!
13:05
Вперше у Деснянському районі «Family Fest – 2015»!

 

Сьогодні вперше у Деснянському районі у парку «Дружби народів» пройшов сімейний фестиваль «Family Fest – 2015». Автор та ініціатор проведення Фестивалю – Центр у справах сім’ї та жінок Деснянської райдержадміністрації.

«Сьогодні у деснянців з’явилася можливість на природі у прекрасному парку «Дружби народів» на території «Екстрим-парку» не просто відпочити, а й отримати практичні навички, знання щодо гармонізації свого внутрішнього світу, установок, які допоможуть відчувати себе щасливими, жіночності, сімейних питань та відповідей на них. Фестиваль є поштовхом до рівноваги у житті», – говорить директор Центру у справах сім’ї та жінок Тетяна Бачек.

А допомогти учасницям та гостям Фестивалю відчути себе у гармонії із оточуючим світом допомагала команда психологів, що підготувала та провела протягом дня майстер-класи та тренінги за темами «Бути щасливою», «Конфлікт, як спосіб зміцнення сім’ї», «Успішна сім’я: партнерство», «Кожна людина завжди чиясь дитина», «Сімейний альбом, яким пишаєшся»,  «Гармонія кольору в нашому житті», «Візаж. Пошук свого образу».

«Майстер-клас «Бути щасливою» допомагає учасницям зрозуміти що таке щастя через призму відчуття себе маленькою дитиною, відкритості світу та за допомогою творчості. Ми не будемо вчити, ми допоможемо таке відчуття щастя віднайти в кожному», – говорить психолог, арт-терапевт Надія Шишко.

А от дитячий психолог Ірина Лутак допомогла учасницям відчути вдячність до батьків за те виховання, яке вони отримали в дитинстві.

«На майстер-класі «Кожна людина завжди чиясь дитина» пробуджую в учасників спогади про дитинство, визначаємо ступінь впливу на формування особистості мам, тат, дідусів, бабусь, а також на те, як завдяки отриманому дитячому досвіду кожний з нас сприймає своїх дітей та партнерів у сім’ї», – говорить Ірина Лутак.

Також протягом дня учасники Фестивалю мали змогу взяти участь у конкурсах, отримали приємні сюрпризи від організаторів, а дітлахи розважилися у спортивній зоні та в дитячому клубі, які діють на території «Екстрим-парку».

«Такий Фестиваль у Деснянському районі проводиться вперше. Дивовижне свято та натхнене дійство. Сподіваємося Фестиваль «Family Fest» стане традиційним і проводитиметься щорічно. Шукатимемо для цього можливості», – звернулася до присутніх начальник Управління сім’ї, молоді та спорту Тамара Головко.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 475 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]