РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Травень » 21 » ВІДБУЛОСЯ!
15:00
ВІДБУЛОСЯ!

19 травня 2015 року за ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбувся Фестиваль «Десняночка». Бажання відродити свято у організаторів Фестивалю було покликано величезним творчим потенціалом мешканок Деснянського району, зокрема жінок з особливими потребами.

За програмою Фестивалю пройшли виставка творчих робіт та концерт, учасники яких проявили майстерність та навички в різноманітних жанрах – декоративно-прикладному, образотворчому мистецтві, фотографії, вокально-хоровому жанрі, авторській поезії, прозі та декламації.

Поробки та експонати з бісеру, виконані у техніці декупаж, вишиті хрестиком та стрічками, плетені крючком, декоративні прикраси, ляльки-іграшки були представлені на виставці, яка розмістилася у фойє кінотеатру. Роботи учасниць Фестивалю не могли залишити байдужими жодного, адже виконані з любов’ю та високим рівнем майстерності. Також гостей Фестивалю вразила глибина авторської поезії учасниць концерту, яскравою мережкою якої були любов до Батьківщини, батьків, життя.

Оцінювало конкурсантів журі у складі заслуженого художника України Валерія Франчука, начальника Управління у справах сім`ї, молоді та спорту Деснянської райдержадміністрації Тамари Головко, чемпіонки Європи у танцях на візках, активного громадського діяча Олени Чинки, директора Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району Тетяни Бачек, заступника директора Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району Ольги Пушкарьової.  

Переможницями Фестивалю «Десняночка – 2015» стали Вікторія Дядюн (вишивка бісером), Людмила Царенко (вишивка хрестиком), Ірина Пономаренко (вишивка стрічками), Антоніна Кривобок та Тетяна Гладишева (декоративні прикраси), Ніна Вовчук (плетіння крючком), Тамара Кориновська (декупаж та лялька-іграшка), Ілона Слуговіна (лялька-іграшка), Тетяна Романова (образотворче мистецтво), Валентина Врублевська (авторська поезія і проза, декламація), Оксана Вишневська (вокально-хоровий жанр).

Організатори Фестивалю висловлюють вдячність партнерам, завдяки яким Фестиваль став можливим – очільнику Деснянської райдержадміністрації Вадиму Онуфрійчуку, депутатам Київради Богдану Ганносі, Андрію Білозіру та Ярославу Гулею, заступнику голови Національної демократичної партії Олені Чинці, голові благодійного фонду «Дзвін надії» Анатолію Карпенку, голові наглядової Ради благодійного фонду «Свято-Покровський» Михайлу Іщенку, голові районної організації Червоного Хреста України Валентині Романюк, голові правління громадської організації «Ліга інвалідів «Софія» Наталії Абрамовій, кінотеатру "Росія", директору Центру естетичного виховання «Гармонія» Тетяні Чечулінській, директору Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями Анатолію Чунарьову, керівнику зразкового аматорського колективу хореографічного ансамблю «Лотос» Юлії Копіній, настоятелю храму святих мучеників Адріана та Наталії отцю Роману, директору дитячого навчального закладу № 514 Тамарі Приходько.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 501 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]