РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Жовтень » 28 » У Деснянському районі впроваджуються інноваційні програми роботи з сім’єю
10:26
У Деснянському районі впроваджуються інноваційні програми роботи з сім’єю

Друкe-mail

У Деснянському районі впроваджуються інноваційні програми роботи з сім’єю

Як багато щасливих сімей ви бачите в своєму оточенні? Дайте відповідь собі на це запитання в процентному відношенні.

Статистика України у 2015 році свідчить, що 40 % шлюбів щороку розпадаються, статистика столиці ще невтішніша – 50 %, а це практично кожна друга сім’я. Це великий виклик для кожного з нас.

Психологічним корпусом Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району розроблено дві стратегічно важливі програми, які з вересня 2016 року спільно з Деснянським районним у місті Києві відділом реєстрації актів цивільного стану почали впроваджуватися в нашому районі та в столиці загалом. Щаслива сім’я, щаслива особистість, психологічно здорова дитина – мета програм.

Перша програма «Щасливі разом: відповідальність обох» розроблена для пар, що мають серйозні наміри у стосунках або планують одружитися. Програма передбачає індивідуальну роботу з парою, відпрацювання тем батьківських сценаріїв, сімейних традицій, цінностей, пріоритетів, сексуальних стосунків, конфліктології. Це ґрунтовна підготовка до шлюбу та вміння будувати відносини, адже саме неготовність до шлюбу є першопричиною виникнення конфліктів та розпаду сім’ї. Міцна сім’я, здорові стосунки, мудрі вчинки – це можливо.

Друга програма «Сім’я: робота над помилками» – програма розроблена для пар, що мають певні конфлікти або планують розлучитися. Зміст також передбачає індивідуальну роботу з парою. Мета – з’ясування першопричин, реконструкція шлюбу або відпрацювання негативного досвіду та підготовка людини до здорових стосунків як таких.

Гармонійні стосунки? Як багато ви знаєте про них? А як у вас? Рекомендуємо додати вітамінів до ваших взаємовідносин. Стратегічні програми індивідуальної роботи з парою, де основна мета – щасливі ВИ!!!

Участь у програмах безкоштовна.

Можлива робота по «Skype».

Попередній запис за телефоном: (044) 518-73-72 або пишіть нам на електронну пошту: desncenter@i.ua. Графік роботи: пн-чт з 9:00 до 18:00, пт з 09:00 до 16:45. Обідня перерва з 13:00 до 13:45.

Індивідуально. Конфіденційно. Безкоштовно.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 608 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]