РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2017 » Листопад » 23 » Стратегічна програма «Єдина платформа надання психологічних послуг»
19:56
Стратегічна програма «Єдина платформа надання психологічних послуг»

 

В Деснянському районі міста Києва стартувала стратегічно важлива програма «Єдина платформа надання психологічних послуг». Це програма взаємодії шкільних психологів та психологів дошкільних навчальних закладів з психологічним корпусом Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва (надалі - Центр).

Чому це так важливо? Тому що робота із кризовими категоріями в Центрі передбачає визначення факторів та причин, які до цього призвели. І саме в дитячому дошкільному та шкільному віці формується більшість із них. Завдяки постійному досвіду індивідуальних консультацій, реалізації авторських програм та сертифікацій різних напрямків і профілів, психологи Центру мають змогу передати цінний практичний досвід для дієвої профілактичної роботи в закладах освіти. Крім того, цільовою групою програми є молоді спеціалісти, що тільки розпочинають свою психологічну професійну діяльність у системі освіти і потребують практичного інструментарію

Тому поєднання практики та вчасне дієве реагування спеціалістів у шкільному середовищі – дієва превентивна діяльність, яка повністю відповідає визначеній законодавством меті роботи психологічної служби навчальних закладів: оптимізація освітнього середовища з метою створення умов для гармонійного розвитку особистості учнів. В даний час, психологічна освіта набирає популярності. Разом з тим підвищується вартість курсів та модулів для вузькопрофільних напрямків психології. Важливо, що Деснянський район має власну ресурсну базу та має змогу її поширювати серед професійного середовища.

23 листопада в Центрі у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбулася перша зустріч, яких заплановано сім. Теорія і практика завжди має бути разом, і, за результатами зустрічі та за відгуками учасників сформованої групи, зрозуміло, що цінність програми для них є надзвичайно важливою та прикладною для повсякденної роботи.

Далі буде…

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 551 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]