РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2014 » Грудень » 16 » Проведення семінару в Центрі у справах сім’ї та жінок, у рамках відзначення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»
10:41
Проведення семінару в Центрі у справах сім’ї та жінок, у рамках відзначення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства»

Щорічно з 25 листопада по 10 грудня світова громадськість проводить Всесвітнюакцію «16 днів проти насильства». Понад тисячі організацій та осіб з більш як ста країн світу приймають участь у цій щорічній кампанії, що закликає до припинення усіх форм насильства над жінками. Україна приєдналася до участі у проведенні кампанії у 2000 році, мета проведення якої: створення соціального простору, вільного від ґендерного насильства та торгівлі людьми. 

04 грудня 2014 року Центром у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва спільно з Управлінням сім’ї, молоді та спорту Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації було підготовлено та проведено, з метою підвищення обізнаності населення, щодо проблеми попередження насильства, семінарське заняття на тему: «Консолідація зусиль державних та громадських інституцій району у протидії ґендерному насильству в сім’ї та торгівлі людьми: досвід, системний підхід, захист». В семінарі приймали участь: керівники та представники відділів, управлінь, служб, центрів Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, правоохоронних органів, управління юстиції Деснянського району, громадських організацій, духовенства.

    

Семінар відкрила в.о. директора Центру Пушкарьова Ольга Миколаївна з презентації роботи Центру. Лекцію читала соціальний педагог Центру Овсієнко Наталя Федорівна. Під час лекції була представлена, використанням проектора програма «Реалізації «Плану заходів з проведення Національної кампанії «Стоп насильству!» на період до 2016 року у Деснянському районі м. Києва». А також було переглянуто з подальшим обговоренням відеоролик на тему: «Проти життя». Семінар завершено врученням сертифікатів спеціалістам, які приймали участь у серії семінарсько-тренінгових заняттях «Впровадження ґендерних підходів у різні сфери діяльності міста» у Київському міському центрі сім’ї «Родинний дім».

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 649 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]