РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2013 » Липень » 12 » Пройшов практичний семінар в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України
11:04
Пройшов практичний семінар в рамках виконання соціальних ініціатив Президента України
9 липня Деснянський Центр у справах сім’ї та жінок організував проведення практичного семінару, покликаного забезпечити виконання соціальних ініціатив Президента «Діти – майбутнє України».В заході взяв участь голова Деснянського району - Станіслав Прокопенко.



На семінарі розглянули широке коло питань, які стосуються вдосконалення політики підтримки жінок та дітей в Україні та у Деснянському районі. Центр має десятирічний досвід роботи з сім’ями, який варто використати як для надання консультацій іншим установам соціального спрямування, так і для розширення та координації взаємодії між різними органами та службами держави.

Зазначимо, що захід не лишився непоміченим і для громадянського сектору та духовенства. Були представники впливової організації «ЛаСтрада-Україна», яка довгий час опікується правами жінок; священик УПЦ, отець Роман. Тож до обговорення питань семінару залучили різні інституції, що мають безпосередній вплив на життя особи.



За підсумками заходу учасники внесли пропозиції та прийняли резолюцію щодо функцій «кризових центрів» та ефективних кроків у вдосконаленні соціальної політики держави. Пропозиції будуть представлені на розгляд керівництва Деснянського району, а можливо і вищого керівництва України. Про зміст пропозицій у коментарі розповіла директор Деснянського Центру Наталія Грищенко: «Треба працювати над удосконаленням та розширенням функцій існуючих установ, які вже мають позитивний досвід роботи. Адже відкриття нових вузькоспеціальних закладів загрожує розпорошенням сил, фінансів та, що найгірше, бюрократизацією допомоги людям у скруті».

На думку соціальних працівників, поняття «Центр допомоги» повинне означати новітню установу, що надає різні типи послуг широким групам клієнтів, які страждують або залучені до сімейного та інших типів насильства.
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 613 | Додав: desncenter | Теги: соціальні ініціативи президента, практичний семінар
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]