РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2013 » Вересень » 13 » Працівники Центру взяли участь у Всеукраїнському Форумі Молоді
10:31
Працівники Центру взяли участь у Всеукраїнському Форумі Молоді
З 4 по 6 вересня відбувся Всеукраїнський форум молоді. Захід, який зібрав представників студентства та молодих спеціалістів з усієї країни привернув увагу перших осіб держави та Президента Віктора Януковича.


Не секрет, що творчий та інтелектуальний потенціал молодих громадян суспільство використовує далеко не в повній мірі. Наслідками недостатньої уваги до юних українців є невпинний відтік найкращих кадрів за кордон та зростання соціальної напруженості у суспільстві, спричинене кризою самореалізації багатьох з тих, хто лишився в Україні. Людина в молодому віці потребує сприяння у творчому підході до розв’язання проблем, повинна отримати впевненість у власних силах та обраному шляху. «Втрачені покоління» згодом починають множити свої невирішені проблеми, переносячи їх на власні сім’ї та дітей, тому робота з молоддю є найкращою інвестицією в наше спільне майбутнє.

Метою Форуму було покращення стану справ у цій сфері. Учасникам запропонували обговорити та внести пропозиції щодо вирішення багатьох соціальних проблем сучасної України в рамках тринадцяти секцій. Іншою метою заходу була інтеграція молоді з різних куточків країни у єдину спільноту. Адже, незважаючи на нові можливості для спілкування, в тому числі за допомогою мережі Інтернет, безпосередня комунікація залишається найбільш дієвою у впровадженні нових ідей, рішень і найбільше спонукає до об’єднання та продуктивних дій. А в цьому напрямку ми також маємо серйозні проблеми. Люди з різних куточків держави часто не знають про особливості життя один одного.

У вітальному слові до учасників, Президент України також наголосив на значенні залучення молодих громадян до державної служби на найвищому рівні та розвиткові бізнес активності серед цієї верстви населення. Голова КМДА Олександр Попов додав, що незабаром подібний форум відбудеться на рівні столиці, а в центрі уваги стане вирішення проблем міста.
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 645 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]