РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2011 » Січень » 5 » Понад 950 дітей знайшли родину завдяки Всеукраїнському порталу з усиновлення www.sirotstvy.net.
19:19
Понад 950 дітей знайшли родину завдяки Всеукраїнському порталу з усиновлення www.sirotstvy.net.

953 дитини знайшли нових батьків завдяки Всеукраїнському порталу з питань усиновлення www.sirotstvy.net. від часу його створення.
В грудні 2010 року портал відсвяткував перший рік від часу появи.
Всеукраїнський національний портал з усиновлення www.sirotstvy.net є спільним проектом Фонду Ріната Ахметова "Розвиток України", Державного департаменту з усиновлення та захисту прав дитини Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту і Всеукраїнської громадської організації «Магнолія».

Проект задумано для формування у кандидатів в усиновлювачі об’єктивних уявлень про дітей, які на них очікують, скоротити період, протягом якого дитина не має сім’ї, та термін пошуку родиною дитини для усиновлення.

Портал надає людям, які бажають усиновити дитину, доступну, коротку інформацію про дітей, які перебувають на офіційному обліку на усиновлення, - вік, ім'я дитини, регіон, де вона проживає, низку світлин та відео-ролик. На Інтернет-ресурсі також зібрана нормативно-правова база, яка регулює сферу усиновлення, методична література, новини. Тут містяться історії з життя родин, які усиновили дітей, форум для батьків, на якому можна обговорити питання і проблеми, які їх хвилюють, поділитися досвідом чи корисною інформацією.
По інформації із сайту Міністерства України у справах сім'ї, молоді та спорту.

Категорія: Інші новини | Переглядів: 1824 | Додав: fam-center
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]