РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2013 » Вересень » 4 » Підбиття підсумків для нових перемог: програма "Самореалізація: шляхи до успіху"
15:19
Підбиття підсумків для нових перемог: програма "Самореалізація: шляхи до успіху"
Деснянський Центр у справах сімї та жінок завершив роботу чергового етапу програми «Самореалізація: шляхи до успіху». Цього разу у різних заходах в рамках програми взяли участь шістнадцять осіб, клієнтів Центру.

Особистий підхід до кожного клієнта Деснянського Центру – ось головна мета, яку поставили перед собою працівники установи. А програма «Самореалізація: шляхи до успіху» демонструє практичний здобуток, якого досягнуто на шляху до мети.

Весняно-літній період дії програми розпочався з проведення круглого столу «Самореалізація особистості. Формування життєвих орієнтирів», де досвідом і намірами подальшої роботи поділилися викладачі проекту та відповідальні за функціонування програми працівники Центру.
Для клієнтів курсу були організовані тренінги і семінари на теми проблем домашнього насильства та засобів перешкоджання такій поведінці. Працівники Центру також продовжили заняття з арттерапії, які продемонстрували вдалий результат. Цього разу фахівці вирішили вдатися до кінематографу, пояснюючи клієнтам можливості вирішення їхніх проблем на прикладах відомих героїв із фільмів.

Значна кількість тренінгів стосувалася питання виховання дітей. Таку потребу висловлювали учасники попередніх етапів програми. Психологи та соціальні працівники Центру зосередили особливу увагу на неприпустимості застосування фізичних покарань до дітей.

Окрім психологічної допомоги, Центр продовжує спонукати клієнтів до отримання практичних навичок, які допоможуть бути конкурентоздатним на ринку праці. Учасники взяли участь у курсі «Основи комп’ютерної грамотності», який складався із семи занять. Навички роботи з персональним комп’ютером та іншими електронними засобами сьогодні є необхідними, тому курс повинен спонукати людей до розширення меж професійної самореалізації.

Комплексний підхід Центру до вирішення особистих проблем виправдовує зусилля, які покладені для його реалізації. Фахівці Центру і надалі працюватимуть у такому режимі задля максимального сприяння гармонійному розвиткові особистості у різних сферах життя.
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 679 | Додав: desncenter | Теги: самореалізація
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]