РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Липень » 20 » Нові стратегічні плани
10:40
Нові стратегічні плани

У нас важливі новини!!!

Насправді статистика "сімейного щастя" шокує, кількість офіційних та неформальних розлучень зашкалює! ...тому хочемо працювати у витоків цього самого щастя...

Наразі психологами Центру розробляються дві стратегічні програми корекційної роботи. Цільова група: ті, хто мають намір вступити до шлюбу і ті, хто має намір розлучитися.

Завдячуючи відкритості Деснянський районний у місті Києві відділ ДРАЦС ГТУЮ у місті Києві та особистій активній позиції начальника відділу Карина Мінчук, плануємо професійно допомагати сім`ям на етапі їх створення та необхідності збереження або саморегуляції.

Завдання-максимум: сприяти становленню здорової сім`ї та її родовій силі!!! Особистісний розвиток та кордони. Взаємовідповідальність. Робота над щастям.

Далі буде...

 

* ЗА ІНФОРМАЦІЄЮ Деснянського ДРАЦС

З року в рік, здійснюючи державну реєстрацію розірвання шлюбу, ми звертаємо увагу на те, який короткий час існувала молода сім’я. Зокрема, у І півріччі 2016 року вже розірвано 1,3% шлюбів, укладених у 2015 році, за 2014 рік розірвано 4% шлюбів та 7% за 2013.
При цьому, часто ми бачимо, що пари, які виявили намір розлучитися – це молоді люди, які кохають одне одного та роблять такий крок з опалу. Є інші ситуації, коли «друга половинка» розкрила у шлюбі свій темний бік, яскраві приклади зазначеного розкрито у резонансній акції ‪#‎яНеБоюсьСказати‬ 
Як надати допомогу тим, хто її потребує, адже наші функції є суто юридичними? 
За підтримки начальника Головного територіального управління юстиції у місті Києві та керівництва Деснянської районної у місті Києві державної адміністрації ми знайшли партнерів – Центр у справах сім’ї та жінок Деснянського району міста Києва https://www.facebook.com/desncenter/. Команда Центру, яку очолює молодий керівник Тетяна Бачек, вразила своїм професіоналізмом та небайдужістю. Наразі підписано меморандум про співпрацю Центру та нашого відділу, що містить домовленості щодо здійснення на безкоштовній основі правоосвітницької роботи безпосередньо у відділі, проведення за спеціальними програмами ІНДИВІДУАЛЬНИХ занять з особами, які одружуються та мають намір розлучитися. Це перший крок… Попереду розроблення психологами Центру, в рамках виконання меморандуму, індивідуальних програм для осіб, що мають на меті, як зміцнення сім’ї, так і попередження сімейного насильства. Впровадження цих програм заплановано здійснити наприкінці літа.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 642 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]