РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Листопад » 24 » «Моя країна без насильства»
14:27
«Моя країна без насильства»

 

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва та підтримки навчальних і бібліотечних закладів району, 24 листопада відкрито виставку творчих робіт «Моя країна без насильства» в рамках «Всеукраїнської акції 16 днів проти насильства». Виставка організована завдяки підтримці та на базі дитячої бібліотеки
ім. Ю.Гагаріна, що на Лісовому масиві. До участі долучилися як школярі початкової школи, так і повнолітня молодь.

         В Україні проблема насильства над жінкою та дитиною в сім'ї тривалий час не була предметом спеціальних досліджень соціологів, психологів та соціальних працівників. Нею займалися, в основному, криміналісти при вивченні злочинів, які здійснювалися в сімейно-побутовій сфері. Однак, практика останніх років доводить концептуальне осмислення цього питання необхідне на державному рівні. Свідченням цього є і прийняття законодавчої бази, і створення кризових центрів роботи з тими, хто потерпає від насильства в  родині.

Свідомість кожного з нас, відповідальність кожного, є запорукою побудови демократичного правового суспільства, де найвищою цінністю є сама людина. І починати будівництво треба з дитинства!

 

 

         

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 566 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]