РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Грудень » 3 » Майстер-клас "Основи самозахисту"
18:34
Майстер-клас "Основи самозахисту"

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва 03 грудня за підтримки Центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено майстер-клас «Основи самозахисту». 
Основна мета заходу: показати можливість виходу з небезпечної ситуації завдяки певним правилам поведінки та необхідним знанням.
Насправді, для початку, варто визнати, що жінка рідко може мірятися із чоловіком фізичною силою Тим паче, коли мова йде про цивільне, а не спортивне життя. З огляду на це, варто використовувати те, що вам під силу і знати те, чого достатньо саме для вас.
Під час майстер-класу учасники та учасниці побачили, наскільки корисним та різностороннім може бути кишеньковий металевий ліхтарик, як можна використовувати ключі та металеву кулькову ручку, наскільки практичними є жіночі підбори на взутті, які найбільш болючі зони для нанесення неочікуваного удару підручними засобами.
В результаті учасниками було напрацьовано правило чотирьох «У», допоможе правильно діяти в повсякденному житті, щоб максимально уникати небезпечних ситуацій або вийти з них:
«Увидеть-Уйти-Упредить-Убрать»
За запитами учасників, подібні майстер-класи можуть проводитися частіше, тому сподіваємося, що ця інформація не залишить осторонь всіх, кому це потрібно.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 610 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]