РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2010 » Лютий » 12 » Круглий стіл
11:15
Круглий стіл
4 лютого директорка Центру у справах сім'ї та жінок Наталія Грищенко взяла участь в засіданні круглого столу "Сім'я - релігійний, соціальний та правовий аспект", який проводився Синодальним відділом Української Православної Церкви у справах сім'ї.

Під час заходу обговорювались проблеми сучасної української сім'ї в умовах духовної кризи секуляризованого суспільства. Метою круглого столу було привернення уваги до необхідності збереження духовних та соціальних цінностей сім'ї та виявити шляхи вирішення проблеми.

В обговоренні взяли участь богослови, наукові співробітники Державного інституту розвитку сім'ї та молоді, Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, правознавці та економісти Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, експерти неурядових громадських організацій, практичні сімейні психологи, соціальні працівники, сім'ї різного соціального статусу та віросповідання, представники дитячих будинків сімейного типу та прийомних сімей.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 852 | Додав: fam-center
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]