РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Жовтень » 16 » Юридична майстерня
19:06
Юридична майстерня

Старшокласники середньої школи № 218 Деснянського району взяли участь в юридичній майстерні

У рамках співпраці із закладами освіти та культури Деснянського району та з нагоди відзначення Дня юриста, 13 жовтня 2015-го року Центром у справах сім`ї та жінок Деснянського району в дитячій бібліотеці ім. Гагаріна (вул. Курчатова, 9/21), була проведена юридична майстерня з дев’ятикласниками середньої школи № 218, на якій виступила юрист Центру Людмила Бєлах з темою: «Як захистити себе від насильства. Центри, до яких можна звернутися за допомогою».

В ході заходу в учнів виникали практичні запитання, обумовлені фактичною ситуацією, що склалася в Україні, на які вони отримали вичерпні відповіді. Учням були роздані флаєри про послуги Центру та його програми.

«З огляду на зацікавленість аудиторії та чітку позицію, яку вже встигли зайняти 9-класники в мікросоціумі, зараз розглядаємо перспективу написання та реалізації окремої Програми роботи із попередження насильства для учнів 6-8х класів, що буде актуальною роботою на випередження» – зазначила директор Центру у справах сім’ї та жінок Тетяна Бачек.

https://www.facebook.com/desncenter?pnref=lhc

Прикріплення: Картинка 1 · Картинка 2
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 592 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]