РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2016 » Травень » 13 » Як не стати жертвою торгівців людьми?
10:40
Як не стати жертвою торгівців людьми?

В рамках Програми Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району «Підготовка молоді до сімейного життя, збереження загального та репродуктивного здоров’я, родинного виховання» днями соціальний педагог Центру провела семінарсько-тренінгове заняття «Як не стати жертвою торгівців людьми?» в бібліотеці імені Гагаріна (вул. Курчатова, 9/21) для учнів 10 класу ЗНЗ № 212 Деснянського району.

Основна увага присутніх була сконцентрована на причинах виникнення такого злочину та способах самостійного захисту від нього. Інтерактивна робота в процесі тренінгу сприяла вираженню думок учнів та їх активній участі.

Дуже приємно, що рівень особистісного розвитку учнів та різносторонність інтересів дозволила сфокусувати увагу не на стереотипному баченні суспільства, а на власних поглядах та висновках. Тому учасникам заняття було достатньо легко усвідомити взаємозалежність власної компетенції, роботи спеціалізованих органів та проблеми торгівлі людьми в світовому масштабі.

Маємо сподівання, що заняття допоможуть учнівській молоді зростати свідомими та обізнаними, а також не стати жертвою злочинців сьогодення.

Висловлюємо вдячність адміністрації бібліотеки та загальноосвітнього навчального закладу за небайдужість до гармонійного особистісного розвитку учнів!

http://desn.gov.ua/index.php?option=com_content&view=article&id=16234%3A-----l-----r&catid=282%3A2011-10-25-12-48-57&Itemid=2945&lang=ua

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 537 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]