РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2017 » Червень » 12 » Family Fest 2017
09:38
Family Fest 2017

В парку «Кіото» відбувся фестиваль Family Fest

10 червня 2017 року за ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва та сприяння підрозділів Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації в парку Кіото відбувся фестиваль сімейного розвитку Family Fest-2017. Мета Фестивалю - сприяти гармонійному розвитку всієї родини, мотивувати кожного учасника сім'ї до самовдосконалення, залучати родини до розвиваючих заходів. Глобальна мета: ЩАСЛИВА СІМ’Я!

Це був день гарного настрою, посмішок, корисних тренінгів для дорослих з питань сімейних стосунків, сімейних ресурсів та гармонійного розвитку кожного. Були підняті теми психосоматики, медіації, мови потреб кожного учасника сім`ї, мови любові, врятування життя у повсякденності, можливостей розвитку та відреагування емоційних станів.

В перервах між тренінгами публіка парку мала змогу насолодитися виступами танцювальної студії «Family Dance», дітлахи – долучитися до конкурсів з призами, долучитися до безкоштовного аквагриму, а всі охочі мали змогу зіграти в активні ігри.

Протягом дня було забезпечено змістовну дитячу зону, де найменші учасники фестивалю малювали, робили орігамі зі справжньою японською майстринею, випробовували себе як вершників та грали в рухливі ігри.

Проведення подібних фестиваль – це крок назустріч потребам сьогодення. Адже це територія відкритого розвитку для кожного. І парк Кіото в Деснянському районі є європейською площадкою для проведення подібних сучасних заходів. Сподіваємося, традиція проведення таких фестивалів буде тривати і надалі, а для мешканців району і міста – це стане звична форма проведення свого вільного часу.

В день Фестивалю працювали паралельно кілька осередків і все це стало можливим завдяки партнерам та друзям, яким ми висловлюємо щиру вдячність, а саме: Центру розвитку дитини «Індиго», депутату Київради Ігорю Опадчому, дитячій кімнаті «Dream Park», Деснянській районній організації товариства Червоного Хреста України, Центру соціально-психологічної реабілітації дітей та молоді з функціональними обмеженнями, студії йоги «Садхана», благодійному фонду «Незалежна країна», Спілці жінок міста Києва, Київській міській службі у справах дітей та сім`ї, розважальному Центру «Joy Land», бібліотеці ім. Ю. Гагаріна, а також КП по утриманню зелених насаджень та Деснянському управлінню поліції ГУ НП у м. Києві.

 

 

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 760 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]