РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Липень » 4 » Для працівників органів державної влади проведено майстер-клас «Навчитися розуміти кожного»
07:54
Для працівників органів державної влади проведено майстер-клас «Навчитися розуміти кожного»

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району та підтримки Деснянської райдержадміністрації 03 липня 2015 року для працівників органів державної влади було проведено майстер-клас із фізіогноміки «Навчитися розуміти кожного». Спікером заходу був Олександр Іванов – експерт-фізіогноміст, засновник та керівник Ukrainian Physiognomics Center.

Метою заходу є різностороннє забезпечення індивідуального підходу у роботі кожного працівника; розширення спектру дієвого допоміжного інструментарію в роботі працівників органів державної влади, установ та організацій; ефективної реалізації державної політики на місцевому рівні; сприяння ефективному вирішенню проблем кожної людини.

«Знаємо, що подібні заходи позитивно впливають не лише на якість роботи, а й на саморозвиток кожного окремого працівника, що долучився до участі. Адже одним із наших завдань є збереження та поповнення власного внутрішнього ресурсу, який дозволяє працювати далі якісно та виявляти необхідну ініціативу, – говорить директор Центру Тетяна Бачек.

Окрема вдячність особисто Олександру Іванову з його командою, який відгукнувся і показав ще одну сторону багатогранної особистості в кожному з нас.

Категорія: Новини Центру | Переглядів: 585 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]