РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2015 » Червень » 5 » 4 червня, Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії
06:59
4 червня, Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії
19 серпня 1982 на своїй надзвичайній спеціальній сесії з питання про Палестину Генеральна Асамблея, «будучи приголомшеною величезною кількістю безневинних палестинських і ліванських дітей - жертв актів агресії Ізраїлю», постановила відзначати 4 червня кожного року як Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.
Порушуючи тему дітей і їх майбутнього, неможливо сьогодні не згадати про те, що є діти, у яких немає сьогодення - це діти, що перебувають в зоні воєнних конфліктів. Навряд чи ведеться статистика, яка враховує, скільки дітей гине під час локальних конфліктів по всьому світу.
Але для того, щоб громадськість не забувала про те, що під час війни гинуть не тільки солдати, ООН заснувала Міжнародний день дітей - безневинних жертв агресії.
На жаль, діти гинуть не тільки в зоні військових дій. Сколихнувша світ хвиля небачених по аморальності терористичних атак також забрала багато життів невинних дітей, визначила новий вимір загрози, яка походить від міжнародного тероризму для всього людства.
 
Завдання сьогодення - дати дітям право на спокійне життя без насильства. Добро, партнерство, увага - все це є запорукою гармонійності у відносинах з дитиною. Сприймання дитини як цінності, як окремої особистості, як світоча, який несе всім нам радість існування. 
 
В структурному підрозділі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва, Притулку для жінок, які потерпають від насильства, також живуть діти. Діти, які мають більше страждань, ніж їх ровесники. Діти, які знають те, чого їм знати не варто було б. Для наших маленьких мешканців заплановано похід в ляльковий театр, адже вони мають право на дитинство згідно чинного законодавства. Для всіх мешканців Притулку на 09 червня заплановано проведення зустрічі з настоятелем Храму Адріана і Наталії, отцем Романом - саме віра та душевна гармонія є першочерговою необхідністю, яка допомагає відкрити для себе нове життя. Життя без насильства.
 
Прикріплення: Картинка 1
Категорія: Новини Центру | Переглядів: 643 | Додав: desncenter
Всього коментарів: 0
Додавати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі.
[ Реєстрація | Вхід ]