РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Новини Центру

В рамках Програми Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району «Підготовка молоді до сімейного життя, збереження загального та репродуктивного здоров’я, родинного виховання» днями соціальний педагог Центру провела семінарсько-тренінгове заняття «Як не стати жертвою торгівців людьми?» в бібліотеці імені Гагаріна (вул. Курчатова, 9/21) для учнів 10 класу ЗНЗ № 212 Деснянського району.

... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 534 | Дата: 13.05.2016 | Коментарі (0)

22 березня 2016 року в рамках програми «Народжена бути щасливою в сучасному світі» на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбулося заняття «Мої місця особистої сили». Чому це важливо? Тому що витрата енергії людиною відбувається майже скрізь протягом дня. Проте поповнення енергії процес більш тривалий та потребує свідомого підходу. З огляду на це, кожен може знайти енергію та можливості, знаючи і використовуючи знання про власні місця сили.

В процесі заняття модератор звернула увагу на необхідність відпрацювання своїх слабких сторін, шляхом формування трансформованих афірмацій по типу: «невпевнена у собі – виважена». Така практична вправа допоможе формувати власну енергію та особистісну силу у досягненні цілей та збалансованого життя. Як показала практика, набагато легше знайти в собі мінуси, аніж зробити їх своїми допоміжними інструментами, проте і це можливо.

Надалі тренер запропонувала зга ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1
Категория: Новини Центру | Просмотров: 638 | Дата: 22.03.2016 | Коментарі (0)

Завершення програми «Свобода бути собою»

03 березня 2016 року на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва відбулося завершальне по авторській програмі психологів закладу - «Свобода бути собою». Постійні, найбільш обов`язкові учасники програми отримали сертифікати про неформальну освіту.

Особистісний розвиток та розуміння себе – це основоположні потреби, які відповідають за щастя кожного з нас. Людина є безцінною для друзів та коханих тоді, коли має багатий внутрішній світ; коли не закривається, концентруючись на проблемах; коли шукає вихід. Але цінність себе для самого себе – є найвищою. Об`єктивна самооцінка дає можливість мати достойну роботу, здійснювати діяльність, до якої лежить душа, не існувати безцільно.

Назва програми «Свобода бути собою» - говорить сама за себе. Система суспільних норм та правил, на жаль, не вчить нас розуміти свої істинні баж ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 595 | Дата: 04.03.2016 | Коментарі (0)

22 січня 2016 року на базі Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва стартувала авторська програма особистісного розвитку «Свобода бути собою».

Майже всі люди, що живуть на нашій планеті, прагнуть бути щасливими, хочуть реалізувати себе і досягти повної внутрішньої свободи. Але часто це не відбувається природним шляхом. Для досягнення мети необхідно прикладати всілякі зусилля. І це правильно, але й зусиль теж іноді не вистачає. У кожної людини існують які-небудь бар'єри, які вона не в змозі подолати самостійно. Щоб щось поміняти в своєму підході до життя, необхідно розуміти через що виникли ці бар'єри, і чого не вистачає, щоб їх подолати.

«Свобода це те, чого хочуть усі. Це те, до чого ми прагнемо, коли нас затискають в тісні рамки зобов'язання та обмеження. Але чи завжди ми відчуваємо себе вільними? Хіба завжди ми робимо те, що хочемо?» - говорить автор програми, психолог Центру, Юлія Тимченко.

« ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 530 | Дата: 22.01.2016 | Коментарі (0)

Завершення циклу різдвяних свят у Деснянському районі міста Києва було знаковим та символічним. 19 січня 2016 року за ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва за вагомої підтримки Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, було проведено «Різдвяні вечорниці».

Зміст заходу відображає давні добрі українські традиції: підготовка дівчат до ролі господині, співання українських пісень, українські народні танці, веселощі, водіння кози, частування гостей, проведення ігор. Насправді дозвілля наших предків було не менш цікавим, ніж сучасне. Різниця в змістовності, підтексті та моральності, яка завжди стояла на першому місці. Кожен учасник готувався до заходу не лише вбранням, але й смаколиками, тому «Різдвяні вечорниці» були ще й смачним спомином про справжню українську кухню.

«Людина починається з батька та матері. З оселі, де ми вперше ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 580 | Дата: 19.01.2016 | Коментарі (0)


В рамках Міжнародної акції «16 днів проти насильства» Центром у справах сім’ї та жінок Деснянського району було ініційовано та спільно з працівниками дитячої бібліотеки ім. Ю.Гагаріна (вул. Курчатова, 9/21) проведено виставку дитячих малюнків на тему: «Ні – насильству!».
Мета заходу – збільшення поінформованості у ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Новини Центру | Просмотров: 678 | Дата: 17.12.2015 | Коментарі (0)

 

За підтримки Управління у справах сім`ї та молоді, Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації, управління  08 грудня 2015 року в рамках плану заходів Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства», в Галереї мистецтв Деснянського району спеціалістами Центру було проведено семінар-тренінг на тему «Психологічний захист від насильства». Учасниками тренінгу були керівники та спеціалісти районних управлінь та установ, долучилися до проведення колеги Шевченківського та Голосіївського районів міста Києва.

В процесі практичної роботи учасники заходу працювали над вправами щодо кордонів особистості, власної точки зору та реакцій у конфліктах, колесом насильства. В другій частині тренери звернули увагу учасників на поняття «фасилітація потреб», «мова потреб» з м ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 618 | Дата: 09.12.2015 | Коментарі (0)

 

В рамках плану заходів до Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» 04 грудня в бібліотеці ім. С. Олійника спеціалістами Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва для учнівської молоді гімназії №39 проведено методичний ринг на тему: «Консолідація державних та громадських зусиль у вивченні питання формування об`єднань чоловіків, що підтримують ідею ненасильства, партнерських стосунків в сім`ї, виступають проти дискримінації жінок та проявів агресивної поведінки». В ході заходу основна увага була приділена суті поняття &la ... Читати далі »

Прикріплення: Картинка 1 ·Картинка 2
Категория: Новини Центру | Просмотров: 516 | Дата: 04.12.2015 | Коментарі (0)

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва 03 грудня за підтримки Центру фізичного здоров`я населення «Спорт для всіх» в рамках проведення Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» проведено майстер-клас «Основи самозахисту». 
Основна мета заходу: показати можливість виходу з небезпечної ситуації завдяки певним правилам поведінки та необхідним знанням.
... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 604 | Дата: 03.12.2015 | Коментарі (0)

 

За ініціативи Центру у справах сім`ї та жінок Деснянського району міста Києва в партнерстві з Міжнародною громадською організацією «А21» за підтримки Управління культури, туризму та охорони культурної спадщини Деснянської районної в місті Києві державної адміністрації 02 грудня на базі Галереї мистецтв було проведено семінар для учнівської молоді «Рабству – ні!»

В рамках Всеукраїнської акції «16 днів проти насильства» не можна не звернути увагу на питання дискримінації прав людини, зокрема в питанні такого злочину як торгівля людьми. Саме тому проведення превентивної роботи серед молоді є аргументовано важливим – саме вони група ризику, саме вони мають бути готові до ймовірного обману по відношенню до них. Учні 9В класу ЗНЗ № 306 Деснянського району міста Києва були долучені до інтерактивної роботи в процесі семінару щодо протидії торгівлі людьми. Основним завданням заходу було правове обґрунтуванн ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 530 | Дата: 02.12.2015 | Коментарі (0)

« 1 2 3 4 5 ... 12 13 »