РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2013 » Червень » 02
Багаторічний духівник Центру у справах сім’ї та жінок Деснянського району, настоятель Храму мучеників Адріана і Наталії отець Роман відвідав Притулок для жертв домашнього насильства.

Отець Роман зустрівся для духовної настанови клієнтам закладу. Люди, які потрапили в скрутну ситуацію та відчувають страждання можуть позбутися останньої надії на краще. Церква у співпраці з закладами соціальної допомоги дарує таким особам не матеріальну, але духовну підтримку, яка почасти виявляється набагато важливішою.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 767 | Дата: 02.06.2013

29 травня в рамках Програми розвитку ООН в Україні та за підтримки Секретаріату Уповноваженого Верховної Ради з прав людини в столиці відбувся тренінг для фахівців на тему перспектив психологічної корекції домашніх агресорів у нашій державі. Досвідом корекційної роботи в Деснянському Центрі у справах сім’ї та жінок з колегами поділилася директор Наталія Грищенко.



Семінар-тренінг зібрав соціальних працівників, благодійників та психологів із різних областей України. Головною метою заходу став обмін досвідом впровадження та результатів програм психологічної роботи з кривдниками в сім’ях. Виявилось, що досвідом такої роботи можуть ... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 679 | Дата: 02.06.2013