РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2011 » Червень » 10

Акція «Година пам’яті».

Тіні від воскових свічок витанцьовують на різнокольорових іграшках.
Розтоплений віск гарячими сльозами стікає донизу. Тиша і чистий смуток огортають кімнату і наші серця. Бо має бути час для роздумів про життя і про вічність. Про мир і про війну.Про любов і про байдужість.
4 червня - один з таких днів, Міжнародний день безневинних дітей - жертв агресії.

Директор Центру у справах сімї та жінок Деснянського району столиці Наталя Грищенко за дорученням голови Деснянської районної в м. Києві державної адміністрації Віктора Миколайовича Жеребнюка запросила усіх небайдужих людей взяти участь у акції під назвою «Година пам’яті». Це своєрідний заклик до всього світового співтовариства про недопущення агресії у будь-яких її проявах і особливо - щодо дітей.

... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 1245 | Дата: 10.06.2011 | Коментарі (0)


Джерела , що наповнюють життя змістом.

Власне, історія ця розпочалася давно… З початку ХХ сторіччя людство все більше уваги почало звертати на проблему захисту прав дитини. Адже завжди вважалося, що інтереси дітей природним чином співпадають з інтересами батьків. Життя вносило свої корективи. Услід за Загальною Декларацією прав людини (1948р.) з'являється новий Міжнародний документ щодо прав дитини, одноголосно ухвалений членами Генеральної Асамблеї ООН. 1 червня 1950 року цивілізований світ почав відзначати Міжнародний день захисту дітей.
... Читати далі »
Категория: Новини Центру | Просмотров: 983 | Дата: 10.06.2011 | Коментарі (0)