РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2010 » Березень » 19
Центр у справах сім'ї та жінок розпочинає нову програму "Допомога рідним залежних людей".

Метою даної програми є проведення інформаційної та психокорекційної роботи з рідними залежних людей, зокрема, з батьками, дружинами/чоловіками, дітьми.

Заняття будуть проходити в групах раз на тиждень. Ви зможете познайомитись з людьми, яких теж торкнулось це горе, і зможете допомогти собі та своїм близьким. Заняття є безкоштовними.

Чим програма може бути корисною для Вас:
- це можливість отримати підтримку спеціалістів та людей, що мають таку ж проблему;
- це можливість здобути нові знання щодо допомоги залежній людині;
- це можливість правильно будувати стосунки в родині, де є залежний, щоб всі члени сім'ї могли жити повноцінним життям.

Програмою опікуються висококваліфіковані спеціалісти: соціальний працівник та психолог.

Контакти для запису в групу:
(044) 518-73-72

Категория: Новини Центру | Просмотров: 852 | Дата: 19.03.2010 | Коментарі (0)

11 березня директорка Центру у справах сім'ї та жінок Наталія Грищенко взяла участь в роботі навчального семінару на тему: "Соціальна робота з особами, які вчиняють насильство в сім'ї". Організатори семінару - Міжнародний правозахисний центр "Ла Страда Україна" та Київський міський центр "Родинний дім".
Категория: Новини Центру | Просмотров: 774 | Дата: 19.03.2010 | Коментарі (0)

17-18 лютого в Києві відбувся Всеукраїнський гендерний освітній форум "Через освіту до рівності". Захід було проведено з ініціативи "Програми рівних можливостей та прав жінок в Україні". Участь у форумі взяли вчителі, студенти, молоді вчені, експерти з ґендерних питань, працівники Міністерства освіти і науки України, регіональних управлінь освіти. Центр у справах сім'ї та жінок представляла директорка Наталія Грищенко.

Учасники форуму наголосили, що в Україні система освіти досі сприяє утвердженню ґендерних стереотипів у дітей та молоді. Тому необхідно включати питання рівності чоловіків та жінок до освітніх програм як загальноосвітніх шкіл, так і вищих навчальних закладів. Також в рамках Форуму відбулась конференція молодих вчених, під час якої близько 60 молодих науковців презентували свої напрацювання з ґендерної проблематики.

Категория: Новини Центру | Просмотров: 885 | Дата: 19.03.2010 | Коментарі (0)