РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » 2010 » Лютий » 12
4 лютого директорка Центру у справах сім'ї та жінок Наталія Грищенко взяла участь в засіданні круглого столу "Сім'я - релігійний, соціальний та правовий аспект", який проводився Синодальним відділом Української Православної Церкви у справах сім'ї.

Під час заходу обговорювались проблеми сучасної української сім'ї в умовах духовної кризи секуляризованого суспільства. Метою круглого столу було привернення уваги до необхідності збереження духовних та соціальних цінностей сім'ї та виявити шляхи вирішення проблеми.

В обговоренні взяли участь богослови, наукові співробітники Державного інституту розвитку сім'ї та молоді, Інституту держави і права ім. В.М. Корецького НАН України, Інституту філософії імені Г.С. Сковороди НАН України, правознавці та економісти Київського національного університету ім. Т.Г. Шевченка, експерти неурядових громадських організацій, практичні сімейні психологи, соціальні працівники, сім'ї різного соціального статусу та віросповідання, представники дитячих буди ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 850 | Дата: 12.02.2010 | Коментарі (0)

12 листопада директорка Центру у справах сім'ї та жінок Наталія Грищенко взяла участь в Національній конференції "Робота з особами, які вчинили насильство в сім'ї: найкращі практики та досвід". Конференція проводилась Міністерством України у справах сім'ї, молоді та спорту спільно з Координатором проектів ОБСЄ в Україні.

Метою заходу було обговорення національної політики у сфері протидії насильству в сім'ї, зокрема, надання послуг особам, які вчинили насильство, а також покращення співпраці у процесі перенаправлення таких осіб для отримання кваліфікованої підтримки у державних установах, громадських організаціях та інших спеціалізованих закладах.

Під час конференції було розглянуто національні ті міжнародні приклади проведення корекційної роботи з насильниками.

Наталія Грищенко розповіла про досвід роботи нашого Центру з такими особами.

Категория: Новини Центру | Просмотров: 823 | Дата: 12.02.2010 | Коментарі (0)