РАЗОМ ДО ЩАСЛИВОГО ЖИТТЯ!
Головна » Новини Центру
30 червня відбулось громадське обговорення проекту Закону України "Про протидію торгівлі людьми". Захід проходив за підтримки Міністерства закордонних справ Данії в рамках Датської програми з протидії торгівлі людьми у Східній Європі. Організатори - Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту та Координатор проектів ОБСЄ в Україні. В обговоренні також взяли участь представники Центру у справах сім'ї та жінок Деснянського району.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 961 | Дата: 01.07.2009 | Коментарі (0)

19 червня відбулась Національна конференція з питань розбудови національного механізму перенаправлення (НМП) постраждалих від торгівлі людьми в Україні. Організатори: Міністерство України у справах сім'ї, молоді та спорту та Координатор проектів ОБСЄ в Україні. Серед учасників заходу були представники державних установ України, країн-членів ОБСЄ, міжнародних та неурядових організацій.

Під час конференції обговорювались аспекти національної політики у сфері протидії торгівлі людьми, зокрема, надання допомоги особам, постраждалим від цього злочину, покращення співпраці державних установ, а також співпраці державних установ з громадськими організаціями у цій сфері. Було розглянуто практичні питання та конкретні приклади вирішення проблеми торгівлі людьми та розбудови НМП.

Категория: Новини Центру | Просмотров: 951 | Дата: 21.06.2009 | Коментарі (0)

11-12 червня в Києві проходив міжнародний семінар на тему: "Соціальна робота з агресорами: міжнародний досвід і перспективи запровадження в Україні", в якому взяли участь директор Центру Наталія Грищенко та психотерапевт Центру Генадій Мустафаєв. Організатор - міжнародний жіночий правозахисний центр "Ла Страда - Україна".

Про міжнародний досвід роботи з кривдниками розказували представники Ізраїля, Білорусі та Молдови. В заході взяли участь фахівці державних структур та громадських організацій, які працюють в напрямі протидії насильству в сім'ї та з особами, які вчиняють таке насильство
Семінар був спрямований на вивчення міжнародного досвіду та впровадження його в Україні, визначення потенціалу державних структур і громадських організацій, вироблення рекомендацій по здійсненню такої роботи в Україні.

Категория: Новини Центру | Просмотров: 963 | Дата: 13.06.2009 | Коментарі (0)

Як і все прекрасне, це свято народилося з любові. Саме цим почуттям спочатку ми захотіли наповнити увесь простір і, здивувавши дитячі душі, активізувати їхнє світосприйняття, підтримати паростки власного творчого "Я".

Як і кожного року, просто неба, на заквітчаній клумбами, святково прикрашеній кольоровими плакатами, стрічками, прапорцями та повітряними кульками території Центру, прямісінько біля воріт розпочались конкурси та забавки для наших маленьких друзів. На обладнаній сцені, яку назвали станцією “Концертна”, вже почались виступи юних талантів. За нею розташовувались інші станції за інтересами: “Умілі ручки”, “Художня майстерня”, “Ігрова”, “Загадкова” та багато-багато інших. На відвідувачів нашого свята чекало багато сюрпризів та приємностей. З гучномовців лунала весела музика та запрошення приходити і розважатися.

Доброю традицією стало запрошення багатодітних сімей. Діти грали на музичних інструментах, співали, танцювали, читали гуморески і навіть власні віршики, відгад ... Читати далі »

Категория: Новини Центру | Просмотров: 1167 | Дата: 03.06.2009 | Коментарі (0)

З 23 по 27 березня співробітники Центру приймали участь у заході на тему: "Робоча зустріч з питань насильства в сім'ї, надання допомоги постраждалим від насильства та ситуативного попередження злочину", яка проходила на базі Міністерства внутрішніх справ України. Після заходу представники французької делегації відвідали Центр, де було проведено засідання міжнародного круглого столу з метою обміну досвідом щодо надання допомоги постраждалим віж насильства.
Категория: Новини Центру | Просмотров: 936 | Дата: 28.03.2009 | Коментарі (0)

« 1 2 ... 11 12 13